2777
2789
عنوان

تا حالا گریه شوهرتون رو دیدید؟؟؟ سر چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 104 پست

خیلی دیدم. هر بار من گریه کردم اونم گریه کرد. اخرین بار ساعت 8 امشب بود وقتی دیر اومد خونه دید من دارم از تنهایی گریه می کنم اونم گریه کرد.تا من اروم شدم. 

ولی روزی ک فهمیدیم باردارم از خوشحالی گریه کرد. و روزی ک خونریزی شدید گرفتم و فک کرد بچه هامون (دور از جونشون خدایی نکرده زبونم لال) سقط شدن خیلی گریه کرد. شوهر من خیلی احساساتیه.😡

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖

واسه فوت پسر عموش وقتی خبرو شنيد مث بچه ها با صدا گریه کرد فقط همین یکبار، ولی برای زایمان من هیچی راستش به دلم اومد واسه ختنه پسرم زجه هاشو میشنید با گوشی بازی میکرد 😔😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی دیدم عزیز زیاد از دست داده یه خواهر که تو
جوونی از دست داده البته قبلش بچشو بر اثر مننژیت از دست داده و از غصه ی بچش از دنیا میره البته من اون موقع هنوز باهاش ازدواج نکرده بودم هر وقت یادشون میفته گریه میکنه برای مرگ مادرش و پدرش کلا شوهرم دست بر گریش خوبه پسرم تو دوران راهنمایی سه روز رفته بود اردو عوض اینکه من براش گریه کنم اون روبروی خواهرم گریه می کرد منم حرصم گرفت گفتم خجالت بکش مرد گنده 

یادم نمیره هیچ وقت  سال پیش تو بغل شوهرم موقع خواب تو نی نی سایت بودم فک کردم خوابه نگو داشته ...

واقعا شوهر خوبی داری شوهر من بود کلی داد و بیداد و سلیطه بازی که چرا درگوردش بد گفتم اونم جلو غریبه ها اصلا جرا تو نی نی سایت میام اصلا چرا گوشی دستمه  اصلا چرا با ادمهایی که نمیشناسم چت میکنم یه مدت هم تهدید میکرد گوشیتو میگیرم

واقعا شوهراتون مظلومن قدر بدونین

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اها یکیم گه امسال باباش فوت شد وای این ۴۰روز تمام گریه کرد کلا اصلا اب شد خودم شخصا کسیو ندیده بودم که بخاطر فوت پدرش اینجوری کنه تازه باباش ۸۵سالشم بود خدابیامرز ولی خب شوهرم بچه اخری بود و شدیدا وابسته و احساسی 

محکم بشین دلم این دور اخره
واقعا شوهر خوبی داری شوهر من بود کلی داد و بیداد و سلیطه بازی که چرا درنوردش بد گفتم اکنم جلو غریبه ...

نه همچینم مظلوم نیست 

آخه بین ما یه قانونی هست کسی نباید به حریم شخصی هم وارد بشه 

نی نی سایت حریم شخصی من محسوب میشه و اون نباید میخوند 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
یه بار وقتی بعد از یه ماه که تهران دانشجو بودم اومدم خونه، شب که خوابیدیم نصف شب پا شد کلی گریه کرد ...

خواب دیده مردی لابد دور از جون

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم