2777
2789
عنوان

تا حالا گریه شوهرتون رو دیدید؟؟؟ سر چی بوده

| مشاهده متن کامل بحث + 1659 بازدید | 104 پست

من به شخصه خیلی بدم میاد از مردی که زود بزنه زیر گریه بعضی از دوستا که میگن شوهرم تا ببین من گریه میکنم اونم سریع گریه میکنه نمی دونم بخندم یا گریه کنم مرد باید محکم تر از این حرف ها باشه نه که تو مشکلات وقتی خانم ناراحت گریه میکنه جای آروم کردن زنش خودش فین فین گریه کنه ولی شوهرم یه بار بعد دعوای بزرگی که بین خانواده هامون شد و خانواده من بهش فحش ناموسی دادن گریه کرد گفت نه به خاطر فحش ناموس گریه میکنم به خاطر این گریه میکنم که عشق تو باعث شد فحش ناموس هم بخورم ولی چون تورو دوست دارم تحمل کنم و گردن خانواده ات رو نشکنم هنوز هم بعد از ده سال از خاطره اون شب که چطور شکست نابود میشم امیدوارم لیاقت عشقش رو داشته باشم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به شخصه خیلی بدم میاد از مردی که زود بزنه زیر گریه بعضی از دوستا که میگن شوهرم تا ببین من گریه می ...

منم بدم میاد عزیزم بنطرم اینجور مردا خیلی احساسین و خیلی راحت از احساساتشون ضربه میخورن یکیش شوهر خودم که خیلی دل نازکه و احساسی تازه باید حواس ادمم باشه که چیزی نگه که بدل بگیره ولی من که همه چی بهش میگم دیگه عادت کرده

محکم بشین دلم این دور اخره
من به شخصه خیلی بدم میاد از مردی که زود بزنه زیر گریه بعضی از دوستا که میگن شوهرم تا ببین من گریه می ...

منم ندوست مرد الکی گریه کنه

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
اره میخواستم با آچار فرانسه ان قد بزنم صورتش که بمیره. یهو بهم گفت دیوونه میمیرم اونوقت اعدام میشی ...

میگفتی تو منو میزنی  نمیترسی بمیرم  من بترسم؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
میگفتی تو منو میزنی  نمیترسی بمیرم  من بترسم؟

اون که این حرفا تو کلش نمی رفت.

بهم گفت بزار خوب بشم قول میدم ی کاری کنم همه زن ها بهت حسودی کنن

اقایون خواهشا ن منو ریپلای کنید ن وارد تاپیکم بشید
اوایل زندگی منو فقط برده جنسی میدونست‌ وقتی هم که اعتراض میکردم شدیدا کتکم میزد این آخرین بار با ش ...

چه وحشی مرتیکه بی همه چیز

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
اره وقتی میخواست طلاهامو ببره بفروشه واسه خرید زمین پول کم داشتیم خیلی شرمنده شده بود

چه مرد خوبی ...

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏