من به شخصه خیلی بدم میاد از مردی که زود بزنه زیر گریه بعضی از دوستا که میگن شوهرم تا ببین من گریه میکنم اونم سریع گریه میکنه نمی دونم بخندم یا گریه کنم مرد باید محکم تر از این حرف ها باشه نه که تو مشکلات وقتی خانم ناراحت گریه میکنه جای آروم کردن زنش خودش فین فین گریه کنه ولی شوهرم یه بار بعد دعوای بزرگی که بین خانواده هامون شد و خانواده من بهش فحش ناموسی دادن گریه کرد گفت نه به خاطر فحش ناموس گریه میکنم به خاطر این گریه میکنم که عشق تو باعث شد فحش ناموس هم بخورم ولی چون تورو دوست دارم تحمل کنم و گردن خانواده ات رو نشکنم هنوز هم بعد از ده سال از خاطره اون شب که چطور شکست نابود میشم امیدوارم لیاقت عشقش رو داشته باشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من به شخصه خیلی بدم میاد از مردی که زود بزنه زیر گریه بعضی از دوستا که میگن شوهرم تا ببین من گریه می ...
منم بدم میاد عزیزم بنطرم اینجور مردا خیلی احساسین و خیلی راحت از احساساتشون ضربه میخورن یکیش شوهر خودم که خیلی دل نازکه و احساسی تازه باید حواس ادمم باشه که چیزی نگه که بدل بگیره ولی من که همه چی بهش میگم دیگه عادت کرده