2777
2789
عنوان

دوستان روز زایمانتون با گفته ی بهداشت درست بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 31 پست

واي من هنوز بهداشت نرفتم

خيلي استرس دارم

گاهي اوقات خسته ميشم از بچه داري،كلافه ميشم از بيداري هاي شبانه،دست تنها تو ي شهر غريب كه هيچكسو نداري بياد تا پيشت احوالت رو بگيره داغونم ميكنه،(اما)مهم اينه كه پسرم حالا تو بغلمه،همدم تنهايي هامه*****خدايااااشكرت*****تيكر بارداري دوممه💞کاربر سال ۹۷ هستم بچه ها(الان دوتا پسر دارم یکی متولد۹۸ اون یکی هم ۱۴۰۰)امیدوارم خدا تموم آرزوهاتون برآورده کنه❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

27 آذر اخرین روز ولی سونوگرافی گفت اصلا سن جنین به این تاریخ نمیخوره  نمیدونم چجوری شده. 😕

منم ۲۸ اذر بود

سونو به منم همینو گفت ولی یه هفته فرق داره

تاریخ زایمان باسونو ۲۶ شهریور

با تاریخ پریود ۵ مهر

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اولین روز اخرین پریودت رو بگو تا بهت بگم

بالا اشتباه نوشتم 

اولین روز پریودم 27 آذر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
اره دیگه،مگه هرماه نمیری وزن وکنترل میکنن ومیفرستن سونو وازمایش اینا،تودفترچه بارداری تاریخ زایمان م ...

من دکتر میرم

خانه بهداشت نمیرم

یبار رفتم طلبکارم شد ک چرا اومدی

منم بدم اومد دیگه نرفتم

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
منم ۲۸ اذر بود سونو به منم همینو گفت ولی یه هفته فرق داره تاریخ زایمان باسونو ۲۶ شهریور با تاریخ ...

مال شما چقد زوده پس؟؟؟ 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... ان شاءالله همه ی منتظرا به زودی دامنشون سبز بشه و تیکر بارداری بذارن      رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
بهداشت درست گفته ب طور طبیعی 4 زایمانته ولی چند روز کم و زیاد داره

مرسی عزیزم ان شاءالله  😙

مال شما چقد زوده پس؟؟؟ 

یه هفته زودتر از تاریخ پریوده نمیدونم والا رشدش بیشتر بوده

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
من دکتر میرم خانه بهداشت نمیرم یبار رفتم طلبکارم شد ک چرا اومدی منم بدم اومد دیگه نرفتم

واچه برخوردبدی،کجایی؟توشهرما خیلی تحویل میگیرن والا،تازه نمیرفتی زنگ میزدن،قرصا هم رایگان بود،البته من مصرف نمیکردم خارجیشودکترم مینوشت همونومیگرفتم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
من 14 روز زودتر کیسه ابم پاره شد از هفته 37 اماده باش 

باشه عزیزم ممنونم