2777
2789
عنوان

شوهر تک پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 25 پست

همسر منم تک پسره. تازه پدرشم فوت شده

حس میکنم یکم مادرش بهش وابسته است ولی از اونجایی ک زن فهیم و بی ازار و خودداریه خیلی کم بروز میده.الحمدلله

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای/ فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد💜                                         خوبی های وجدان خفه کن!👈  طرف بعضی از بدی‌ها را رها نمی‌کند، بعد برای اینکه وجدان خودش را آرام کند می‌رود چهار تا کار خوب انجام می‌دهد. وجدانش آرام می‌شود. آن کارهای خوب راه دستت است که داری انجام می دهی، مرد هستی گناه نکن... استاد پناهیان                      ان شاالله نسل امروز، سربازان امام زمان خواهند بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسر منم تک پسره. تازه پدرشم فوت شده حس میکنم یکم مادرش بهش وابسته است ولی از اونجایی ک زن فهیم و ب ...

جای شکرش باقیه 

گاهی ،،،ایجاد تغییر و رسیدن روزهای خوب مستلزم تجربه های تلخ است...☺
چجوری ؟؟ سیاستت چی بوده؟؟

میرفتیم خونشون خودش میدید مامانش بامن لج میکرد یا هی پسرشو صدا میزد منم مظلومانه میگفتم چرا اینجوریه مادرجون واز این حرفا خودش فهمید الان خیلی کم رفت وامد داریم

هعیییی😶
میرفتیم خونشون خودش میدید مامانش بامن لج میکرد یا هی پسرشو صدا میزد منم مظلومانه میگفتم چرا اینجوریه ...

آفرین 

چیکار کردی؟؟😣

ببين نميشه تو چندتا خط توضيح داد،اما اول اينكه به همسرت مسوليت بده و تشويقش كن و بهش حس قدرت بده بزار درگيره زندگيه خودش شه،بعدم نزار اصلا بفهمه كه تو با وابستگيش مشكل داري كه ميشه نقطه ضعفت

❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈‏گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ ‏بيا قسمت كنيم دردی كه داری ‏بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده  ‏كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗 ‏⁧ 
😑 عکس العملت چیه؟؟

هیچی چون فضول هست و اینک لج میکنه، مثلا میخواد خونمون و عوض کنیم اول به مامانش میگ بعد آبجی آخر من 

😂😂😂

بچه ها من معنی اسم پروفایلمو نمیدونستم یهو اینو گذاشتم الانم نمیشه عوض کنم لطفا نپرسید 
هیچی چون فضول هست و اینک لج میکنه، مثلا میخواد خونمون و عوض کنیم اول به مامانش میگ بعد آبجی آخر من&n ...

😂😂😂😂

شوهر من تک پسره و خیلی هم لوس بار اومده هیچکس رو حرفش حرف نمیزنه و این کارش خیلی رو مخمه..چون از منو خانوادمم همین انتظارارو داره ک در توانمون نیست...خیلی سخته تحمل بعضی کاراش..ولی سعی میکنم باهاش کنار بیام...😞