2777
2789
عنوان

نظر بدین...

1597 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها...

من از این ریسه های سوزنی LED میخوام بخرم ولی نمیدونم دقیقا کجا و چجوری نصبش کنم برای اتاق خوابم میخوام،مجردم.

یه مدل این طوری دوست دارم که نزدیک به سقف بزنم و تقریبا دو تا از دیوار ها رو بزنم نه دور تا دور اتاق.

پایینش هم دقیقا مثل تصویر بالا عکسامو که رو تخته شاسیِ بزنم.

یه مدلم این طوریه که باید با گیره عکسارو بهش وصل کنی.

ولی چون تند تند تغییر دکوراسیون میدم یکمی کار سخت میشه دیوار صاحب خونه هم سوراخ سوراخ.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ قشنگه😃

نمیدونم از کجا باید خرید ولی من چند تا پیج توی اینستا دیدم ک سفارش میگیرن!

طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید⬅️طبق قوانین خدا عمل کنید
لوازم برقیها دارن

البته منظورم اون مغازه هاییکه سیم و لامپ و این چیزها می فروشن. 

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم
یا این طوری یه چیزی باهاشون بنویسم؟؟

این رو  که باید با سیم مفتول اول اسم یا نوشته ات رو درست کنی بعد ریسه ها رو دورشون بپیچی. سیم مفتول محکم هم از ابزار فروشی بگیر یه الگو روی کاعذ بکش سیم رو طبق اون خم کن

قد ۱۶۷   وزن الان ۸۸                                           وزن هدفم  ۷۰ وزن هدف اولم ۸۰                            این دفعه به هدفم می رسم