چقدربعصیاگستاخ و پرو هستن ... منم چنینجریانی رو داشتم دقیقاا همین حرفارو تحویلم داد خیلی خجالتی بودم باخجالت میگفتم پولم وپس بده بعد ۴ سال...اخرش گفتم پول و بده خییییلی زود ... دادبالاخره
متنفرم ازاین ادما ک بجای تشکر تازه طلبکارتم میشن
خداایااا سخت ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست" اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین عزیزم تا چکی سفته ای یا مدرکی نداشته باشی که پول رو بابت قرض بهش دادی نمیتونی کاری کنی، راحت میتونه تو دادگاه بگه سالها قبل دستی ۱۰ میلیون داده بودم بهش ایشونم فلان تاریخ پس داد! دادگاه مدرک محکمه پسند میخواد.
باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
چرا میتونی سکایتشو بکنی اگر مدرکی دارید اول برو پیش ی نفر به عنوان وکیل شما بهش زنگ بزنه و تهدیدش کنه که اگر پولشو ندید و کار به شکایت بکشه پول وکیل و هزینه دادگاه وخسارت این مدت پولشو به همراه پولش پس بدی فقط طرف باید خیلی محکم رفتار کنه که بترسه اونوقت اگر نداد شکایت کن ازش