2777
2789

ای خداااا 

وااقعااک

چقدربعصیا‌گستاخ و پرو  هستن ... منم  چنین‌جریانی رو داشتم  دقیقاا  همین حرفارو تحویلم  داد  خیلی خجالتی بودم باخجالت  میگفتم پولم و‌پس بده  بعد  ۴ سال...اخرش گفتم  پول  و بده  خییییلی زود ... دادبالاخره

متنفرم ازاین ادما  ک بجای تشکر تازه طلبکارتم  میشن

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جوری بهش اس ام اس بده که در پاسخ بهت اعتراف کنه

یعنی بهش بگو خوب من اینقدر بهت قرض دادم که مشکلت حل شه

بعد بزار اون جواب بده وقتی انکار نکنه در جواب میشه یه مدرک 

و نگران هم نباش مدرک قابل قبولیه توی دادگاه

ببین عزیزم تا چکی سفته ای یا مدرکی نداشته باشی که پول رو بابت قرض بهش دادی نمیتونی کاری کنی، راحت میتونه تو دادگاه بگه سالها قبل دستی ۱۰ میلیون داده بودم بهش ایشونم فلان تاریخ پس داد! دادگاه مدرک محکمه پسند میخواد. 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔

چرا میتونی سکایتشو بکنی اگر مدرکی دارید اول برو پیش ی نفر به عنوان وکیل شما بهش زنگ بزنه و تهدیدش کنه که اگر پولشو ندید و کار به شکایت بکشه پول وکیل و هزینه دادگاه وخسارت این مدت پولشو به همراه پولش پس بدی فقط طرف باید خیلی محکم رفتار کنه که بترسه اونوقت اگر نداد شکایت کن ازش

اگه‌مدرک‌ورسیدی‌ازش‌نداری‌کاری‌نمیتونی‌بکنی‌،فقط‌میتونی‌بهش‌زنگ‌بزنی‌یا‌بری‌سر‌راهش‌‌‌واسه‌پولت‌بگی،پول‌رودستی‌بهش‌دادی‌یا‌کارت‌به‌کارت‌کردی‌؟

عزیزم ببخش سوال بیمورد میپرسم خواهرت برگشت از ترکیه؟هروقت میبینمت یادش میفتم

نه عزیزم خدا لعنتش کنه که زندگیمونو خراب کرده.مادرم هرروز مریضه ،بهش پیام میدم تو واتساپ طوری جواب میده انگار دشمنشم.بره بمیره برام مهم نیست دیگه😢😢😢

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo
اگه‌مدرک‌ورسیدی‌ازش‌نداری‌کاری‌نمیتونی‌بکنی‌،فقط‌میتونی‌بهش‌زنگ‌بزنی‌یا‌بری‌سر‌راهش‌‌‌واسه‌پولت‌بگی، ...

کارت به کارت کردم

💜in out of this world 💜cristiano ronaldo