2777
2789

اره 

برو طب سنتی راحت کنترل میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تلویزیون زیاد در موردش صحبت میکنن. داروتو باید بخوری ولی در کنارش حتما ورزش و تغذیه مناسبم باید داشته باشی

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️

خانم گیاه قاصدک یا اسم دیگش خارمریم. بگیرید دمنوش و جوشوندش بخورید، به سرعت جواب میده.

اگر چربی خون بالایی هم دارید دم کرده ی شوید عالیه.

همسرم داشته و با همینا درمان شد

تا خدا هست...ناامیدی چرا؟😍🍁😍

درمانش خیلی راحته، پیاده روی زیاد بکن، خاکشیر ناشتا بخور، عرق کاسنی-شاتره بخور، غذاهای فرآوری شده مثل سوسیس و کالباس و سس‌های کارخونه‌ای و فست فود و سرخ کردنی کم بخور

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
سلام. تغییر سبک غذایی ورزش ترک سیگار و الکل . مهمترین و تاثیرگذارترین هست. رعایت کن خوب میشی.

ن بابا سیگاروالکل کجابود فقط وسط غذا آب زیاد میخورم گمونم واس همونه😢😢😢😢