2777
2789
عنوان

تربیت جنسی

1763 بازدید | 15 پست

مامانای عزیز لطفا بیاید از تجربیاتتون و دانشتون در تربیت جنسی بچه ها بگید

این موضوع برای من توی تربیت دخترم خیلی مهمه

دخترم ۱۰ ماهشه..

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای توضیح دادن مسائل جنسی؟ یا مثلن وقتی ازتون سوال در رابطه با مسائل جنسی پرسید چه جوابی بدین؟

نه

رفتار منظورمه

دختر من هنوز ۱۰ ماهشه

بگید برای حفظ حیای دخترم چکارایی باید بکنم احساس میکنم دانشم تو این زمینه کمه

اول اینکه توی جمع پوشکشو عوض نکن 

بهش یاد بده یه جای خصوصیه که کسی جز مامانو بابا و دکتر(که اونم باید مامان و بابا اجازه بدن) حق نداره لمسش کنه یا درموردش صحبت کنه 

به هیچ وجه به بچه نگید برو به خاله یا دایی بوس بده 

یا مجبورش نکنید بره بغل کسی که دوست نداره 

و اینکه دختر یا پسرشونو تو خیابون جلوی همه میبرن دستشویی بدترین کاریه که میکنن

هم بچه مشکل پیدا میکنه هم بقیه دلشون نمیخاد خراب کاری بچه های اونارو ببینن😐

در اخرم تهدید برای ازار بچه هم از طرف خانوما هست هم اقاها 

کساییم که بچه هارو اذیت میکنن توی ۸۰ درصد مواقع اشناهستند مثل عمو دایی خاله یا عمه

حواستونو خیلی خیلی باید جمع کنید و به هیچ وجه با کسی تنهاش نزارید حتی اگه اعتماد کامل دارید به اون شخص

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡

عزیزم خیلی خوبه ک خیلی ب فکرش هستید ولی زوده تربیت جنسی سه سال ب بعد هست..الان ک متوجه این موضوعات نمیشه و نمیتونه تشخیص بده خوب رو از بد،همین ک کارایی ک گفتی رو انجام میدی خوبه ولی تربیت مستقیم سه سال ب بعد.

شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک؟!! من به این چاره بیچاره دچارم هرشب!

من که خودم نامزدم ولی به شخصه اگه یه روزی حالا چه دختردار چه پسردار شدم سعی میکنم از همون اول بهش بگم.

خیلی ها نمیگن و میگن روی بچه رو باز میکنه و ایت حرفا.ولی به نظرم بهترین راه اینه که خودت با باورای خودت بهش توضیح بدی نه که خودش یکم بزرگتر شد از این و اون چیزای غلطی راجبه این مسائل بشنوه.

اول اینکه توی جمع پوشکشو عوض نکن  بهش یاد بده یه جای خصوصیه که کسی جز مامانو بابا و دکتر(که او ...

درسته

من سعی میکنم اینا رو رعایت کنم البته تصمیم دارم تلاشمو تو این زمینه بیشتر کنم

ولی خب آدم نمیتونه همیشه حواسش جمع باشه

مادرشوهرم تا چشم منو دور میبینه میبره پوشک دخترمو باز میکنه

خواهر شوهرم یه پسر  بزرگ داره،دختر منو میگیره تو بغلش پسرشو میبره توالت😑

هرچی هم ب شوهرم میگم بهشون تذکر بده اصلا گوش شنوا ندارن

من که خودم نامزدم ولی به شخصه اگه یه روزی حالا چه دختردار چه پسردار شدم سعی میکنم از همون اول بهش بگ ...

نه

سوالمو متوجه نشدین

درسته من سعی میکنم اینا رو رعایت کنم البته تصمیم دارم تلاشمو تو این زمینه بیشتر کنم ولی خب آدم نمی ...

خودت حتما تذکر بده 

شده دعوا کن بحث کن ولی نزار این کارارو بکنن

یعنی چی به چه حقی این اجازه رو میدن به خودشون 

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
خودت حتما تذکر بده  شده دعوا کن بحث کن ولی نزار این کارارو بکنن یعنی چی به چه حقی این اجازه ر ...

دبروز خواهر شوهرم جلو روم این کارو کرد

دستم بند بود نتونستم پاشم بچمو بگیرم

هی بهش گفتم گفت باشه باشه تموم شد الان میام الان میام

وایستاد تا کار بچش تموم شد

از دیشب تا حالا انقد دارم حرص میخورم

اختلال نمایشگری جنسی یا همان عورت نمایی یکی از اختلالات جنسی است که در آن فرد تمایل دارد که بدن و اندام‌های جنسی خود را در مکان‌های عمومی به نمایش بگذارد. این افراد با نشان دادن آلت خود به اشخاصی که انتظار این کار را ندارند

من که خودم نامزدم ولی به شخصه اگه یه روزی حالا چه دختردار چه پسردار شدم سعی میکنم از همون اول بهش بگ ...

بستگی ب جنبه داره 

ممکنه وقتی ب دخترتون بگید اون کنجکاویش بیش از حد بشه و توی گوگل و هزار جای دیگ سرچ کنه و بیشتر از سنش بفمهه

درونـ منــ دختریــ استـ غمگینــ و بریدحــ از زندانیـ که نامشـ زندگیستــ مردهــ                                                                                                               سینگلــ در راهــ خدا

من برای تربیت جنسی دخترم و اینکه بهش آگاهی بدم که بتونت از خودش دفاع کنه یا دچار بلوغ زودرس نشه کارگاه تربیت جنسی مجموعه samfkids شرکت کردم واقعا عالی بود، خیلی خوب و کامل توضیح دادم بعدشم هر سوالی داشتم جواب دادن