2777
2789
عنوان

همين الآن به چى فكر مى كنيد؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست

منم به امتحان زبان دخترم فکر میکنم تا یه ساعت دیگه باید ببرمش کلاس .امتحان فاینالشه .

انگار من امتحان دارم استرسی هستم خوابم نمیبره   .ولی خودش بی خیال و غرف در خواب .البته بیچاره خیلی خونده و بلده

به اینکه دانشگاه باآزمون قبول نشدم اگه با سوابق قبول بشم عالی میشه

چه مقطعی هستید؟

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینم ولی زیر پتو هم هستم .شما اگه غیرت داری و تنبلیتون نمیشه برید جوراب بپوششین .من خودم که توپ ...

خداروشکر جورابم کنارمن😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
ما تو دوره دوستیمون به همه چی حتی وسایل خونه یا سیسمونی بچمونم فکر کرده بودیم فقط نمیدونستیم چجور خا ...

منم الان تو این دوره ام😂

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
منم الان تو این دوره ام😂

چقدر حااال میده ینی من یادمه سر سیسمونی کم مونده بود همو بزنیم😂من میگفتم کامل باشه اون میگفت بجه من کالسکه و این چرتو پرتا رو نداشته باشه مگ بزرگ نمیشه

اصن خیلی دوران خوبیه دوستی

منم همینم ولی زیر پتو هم هستم .شما اگه غیرت داری و تنبلیتون نمیشه برید جوراب بپوششین .من خودم که توپ ...

پوشیدم گرم نمیشه😂😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
چقدر حااال میده ینی من یادمه سر سیسمونی کم مونده بود همو بزنیم😂من میگفتم کامل باشه اون میگفت بجه من ...

😂😂😂

بله واقعا

مخصوصا اینکه دلت قرص باشه که جدیه

مادوتا مادرامونم میدونن قضیه رو😂😂

کاردانی میخوام برم تازه

آهان

من برای کارشناسی ثبت نام کرده بودم الان نتیجش اومده

خانواده من قبل خواستگاری فهمیدن ولی مامان اون از ادل میدونست😂

😂

از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی میکنم😍🙏

اب جوش 😈😅راه حل عالی .😨

اونم امتحان میکنم