2777
2789
عنوان

همين الآن به چى فكر مى كنيد؟!!

337 بازدید | 62 پست

چى تو ذهنِ مباركتون!! ميگذره؟!

خودم: فردا امتحان تو شهرى دارم، دارم به اين فكر ميكنم كه اخر شب با همسرم برم براى تمرين و يه ساعت قبل امتحانم ،با مربيم تمرين كنم. 

شماره ي مربيم رو از گوشيم حذف كردم:( دارم به اين فكر ميكنم كه تو كدروم دفترچه م نوشتمش تا بهش پيام بدم، 

يه ساعت قبل امتحانم، بيا بريم برا تمرين !!

كاش ميشد دست اتفاق را گرفت، تا نيفتد...!

چرا تو سایت عضو شدم

خدایا به آبروی حضرت مادر اول ببخشم بعد ببرم...طفل معصوم ۱۷ ساله... دلم برا خودم تنگ شده.... الهی موهات بریزه اگ بهم بگی آنه ... اونوقت منم بهت میگم حسن کچل😐... لعنت به هرآنکه به تو اعتماد کرد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم فردا میره ماموریت ده روزه و من به تنهاییم فکر میکنم 

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭

به دانشگاه🤦‍♀️😭😂😂

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
كه چي كنم پاهام گرم بشه يخ زده

نشستم دارم ب اقبالم نگاه میکنم و چیزی جز بدبختی توش ندیدم

خدایا میشه بغلمو با دستات پرکنی؟ ❤️آخه میگن دستای خدا مثل نوزاد تازه متولدشدس🙏🥰
كه چي كنم پاهام گرم بشه يخ زده

منم پاهام یخ زده هر کاری کردی به منم بگو😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
من داشتم ب این فک میکردم اگ بجه دار نشم نامزدم طلاقم میده؟؟ نکنه نازا باشم

خدانکنهههه

به چیزای مثبت فکر کنید خب😊

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗

به این فکر میکنم که چی میشه یه معجزه رخ بده تو زندگیم و زندگیم مثه این رمانا یهو خیلی خف شه

یه مرد خیلی پولدار و خفن عاشقم شه مثلا خخخخ

خدایاشکرت/ ممنون میشم با لایک هاتون و فالو کردن پیجم من رو حمایت کنین pendo.official
به این فکر میکنم که چی میشه یه معجزه رخ بده تو زندگیم و زندگیم مثه این رمانا یهو خیلی خف شه یه مرد ...

انشاله عزیزم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔