2777
2789
عنوان

همين الآن به چى فكر مى كنيد؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 62 پست

منم به امتحان زبان دخترم فکر میکنم تا یه ساعت دیگه باید ببرمش کلاس .امتحان فاینالشه .

انگار من امتحان دارم استرسی هستم خوابم نمیبره   .ولی خودش بی خیال و غرف در خواب .البته بیچاره خیلی خونده و بلده

به اینکه دانشگاه باآزمون قبول نشدم اگه با سوابق قبول بشم عالی میشه

چه مقطعی هستید؟

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همینم ولی زیر پتو هم هستم .شما اگه غیرت داری و تنبلیتون نمیشه برید جوراب بپوششین .من خودم که توپ ...

خداروشکر جورابم کنارمن😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
ما تو دوره دوستیمون به همه چی حتی وسایل خونه یا سیسمونی بچمونم فکر کرده بودیم فقط نمیدونستیم چجور خا ...

منم الان تو این دوره ام😂

دوستان میشه برای اینکه ب حاجت دلم برسم برام ی صلوات بفرستین؟ ممنونم🙏😍                                                امیدوارم هرکی امضامو خوند ب حاجت دلش برسه❤🤗
منم الان تو این دوره ام😂

چقدر حااال میده ینی من یادمه سر سیسمونی کم مونده بود همو بزنیم😂من میگفتم کامل باشه اون میگفت بجه من کالسکه و این چرتو پرتا رو نداشته باشه مگ بزرگ نمیشه

اصن خیلی دوران خوبیه دوستی

منم همینم ولی زیر پتو هم هستم .شما اگه غیرت داری و تنبلیتون نمیشه برید جوراب بپوششین .من خودم که توپ ...

پوشیدم گرم نمیشه😂😂😂😂😂

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)
چقدر حااال میده ینی من یادمه سر سیسمونی کم مونده بود همو بزنیم😂من میگفتم کامل باشه اون میگفت بجه من ...

😂😂😂

بله واقعا

مخصوصا اینکه دلت قرص باشه که جدیه

مادوتا مادرامونم میدونن قضیه رو😂😂

کاردانی میخوام برم تازه

آهان

من برای کارشناسی ثبت نام کرده بودم الان نتیجش اومده

خانواده من قبل خواستگاری فهمیدن ولی مامان اون از ادل میدونست😂

😂

از صمیم قلبم براتون آرزوی خوشبختی میکنم😍🙏

اب جوش 😈😅راه حل عالی .😨

اونم امتحان میکنم