2777
2789
عنوان

تاپیک جامع گفتگو به انگلیسی

288 بازدید | 54 پست

Hello everyone 

I’m honey and today I want to speak in English to raise English knowledge level

I think my English level is below average so I apologize in advance for any grammatical,spelling or... mistakes and I hope their friends help me to correct them.

My suggestion is to go online three days a week at certain times, for example, nine to eleven at night , and we talk about a topic that has been set before.(Topics are selected from the IELTS exams)

Warnings:🚫

Please don't speak Farsi even a word

If your friend asked to translate a word,please do it into a synonym and do not translate it into Persian

Respect your friends and peers and avoid joking

Don’t be afraid to make a mistake

only correct the mistakes of others if you are sure about it

سلام بر همه

من هانیه هستم و امروز می خواهم برای بالا بردن سطح دانش زبان انگلیسی خود به انگلیسی صحبت کنم

من فکر می کنم سطح انگلیسی من پایین تر از حد متوسط است ، بنابراین  از هر اشتباه گرامری ، هجی یا ... عذرخواهی می کنم و امیدوارم دوستان برای اصلاح آنها کمکم کنند.

پیشنهاد من این است که سه روز در هفته در بعضی از زمانها بطور مشخص آنلاین شویم ، مثلاً شبهای روزهای زوج از ساعت  نه تا یازده شب ، و در مورد موضوعی که قبلاً تعیین شده صحبت کنیم. (موضوعات از امتحانات آیلتس انتخاب میشوند )

هشدارها:

- لطفاً حتی یک کلمه فارسی  هم صحبت نکنید و اگر مایل به صحبت به انگلیسی نیستید به هر دلیلی،تاپیک را ترک کنید و به هم نوعان خود احترام بگذارید.

- اگر از شما خواسته شد معنی کلمه ای را بگویید آن را به صورت مترادف انگلیسی ترجمه کنید

از شوخی و بی احترامی خودداری کنید

- از اشتباه کردن نترسید

اگر مطمئن هستید اشتباهات دیگران را اصلاح کنید

⚠️این متن اولین و آخرین متن فارسی در این تاپیک هست جهت پیشگیری بی نظمی و توضحیات تکمیلی به همه ی عزیزان سایت🌹

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

What’s your suggestion for first topic at tonight?

I review some IELTS exam and see this topics:

Speaking about: car

Childhood

Food and some like them

What’s your choice?

I think childhood is funny for first time.

What do you think?

بزرگترین مشکل زندگیم با این نماز حل شد.اینجا کلیک کنید برای دیدن. منم دعا کنید💐