2777
2789
عنوان

پيچاق قيمه كي بلده؟

1032 بازدید | 9 پست

يه بار سرعين خورزم رستوران فرزاد،عاشقش شدم

كسي هست بلد باشه؟

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

اسمش چه جالبه مخلفاتش چی بود ؟

گوشت،زرده تخم مرغ،بادام خلالي،زعفرون،پياز زاغ،اينا يادمخ

𝑬𝒗𝒆𝒓𝒚𝒕𝒉𝒊𝒏𝒈 𝒚𝒐𝒖 𝒅𝒆𝒔𝒆𝒓𝒗𝒆 𝒘𝒊𝒍𝒍 𝒃𝒆 𝒚𝒐𝒖𝒓𝒔, 𝒃𝒆 𝒑𝒂𝒕𝒊𝒆𝒏𝒕  هر چیزی که لایقشی مال تو میشه. صبر داشته باش.️ ☺️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اردبیلیم واین غذامجلسی اردبیل،گوشت گوساله روتیکه های کوچیک خوردکن بپزه،پیازخوذدکن سرخ کن بعداینکه گوشت پخت به پیازاضافه کن یکم تفت بده نم بزن ادویه کاری بزن،خلال بادوم ودوساعت قبل خیس کن تلخیش ازبین بره بعدش پنج مین بجوشونش بعدش بریز روگوشت وپیاز رب بزنتفت بده ابغوره بریز زرده ی تخم مرغ واروم بریز روغذا ک قاطی نشه روش نمک بریز ودرماهی تابه روبذلر ،ده دیقه باشعلهکم تخم مرغ بپزه،نوش جان.

نفسم عمرم زندگیم وجودم دلخوشیم پاره ی تنم فقط پسرم.خاله هاصلوات میفرستین سالم وسلامت بیادبغلم؟حاجتتون روا😍😍
خب تورکیه. پیچاق یعنی چاقو. ازنت بزن میاد

اره تو نت ديدم،ولي ميخوام خوشمزه بشه مثل اون رستوران

همون قیمه است فقط باید توش خلال بادوم بریزی اخرش هم توش تخم مرغ بشکنی

شما پختي قبلا؟

من اردبیلیم واین غذامجلسی اردبیل،گوشت گوساله روتیکه های کوچیک خوردکن بپزه،پیازخوذدکن سرخ کن بعداینکه ...

مرسيييييي عزيزم

شما پختي قبلا؟

اره گوشت و پیاز تف بده ادویه بزن عین قیمه بذار بپزه بعد خلال رو چند ساعت خیس کن یه تف بده بریز توش رب و ابعوره بزن بذار خلالت نرم بشه اخرش تخم مرغ بشکن روش و زعفرون بریز تا جا بیفته