2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم یکیو دوس دارم؟

6299 بازدید | 22 پست

مامان من یه آدمیه که ۸۰ درصد افکارش سنتیه...کسی که من دوس دارم فامیله و اونم دوسم داره...خیلی دلم میخواد به مامانم بگم و زیر زیرکی نخوام با طرف رابطه داشته باشم و حرف بزنیم...ولی واااقعا نمیدونم چجوری باید باهاش مطرح کنم که فکر بد نکنه و عصبی نشه 

میخوام بگم چون بدم میاد دست کسی آتو داشته باشم😑

یکی فهمیده و هی اعصابمو خرد میکنه

اعتقادم اینه مرگ یبار شیون یبار

از نظر من دوست داشتن جرم نیست و ما همو واسه یکی دو روز نمیخوایم

اما این طرز فکر مامانم واقعا دست و پامو بسته و نمیدونم چجوری باید باهاش مطرح کنم

میشه کمک کنین لطفا

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر سنتیه نگو به نظرم. بگو طرف بیاد رسمی صحبت کنین. اینجور که گفتی احتمالا مامانت قبول نمیکنه خمچین ...

اینکه اونی که فهمیده بخواد به مامانم بگه خیلی بدتره به نظرم...بهش فکر میکنم واقعا اعصابم خرد میشه

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...

یادمه یه روز مامانم اومد بهم گفت میدونم ی کارایی داری میکنی، هر کاری داری میکنی عیب نداره ولی به منم بگو دوست دارم در جریان باشم🥰🥰😍😍

مبتلایم کرده ای، درمان نمیخواهم که عشق ❤ ؛ بی گمان شیرین ترین بیماریِ دوران ماست.../.

هی شوخی کن باهاش راجب این موضوعا بگو مامان تو انقدر واسم بهترین رفیقی که اگه یروز با کسیم ذوست شم حتمن میام بهت میگم جون باهات راحتم. بعد هی با شوخی خنده بگو نکنه توام عاشق بابا بودی از قبل و ازین قبیل حرفا بعد که نرم شد ی هفته بعد بگو