2777
2789
عنوان

چجوری به مامانم بگم یکیو دوس دارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 6303 بازدید | 22 پست

اشتباهه منو نکن 

صبر کن براش تا موقعیتش جور شه 

بعد خودش و خانوادش بیان خاستگاریت

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباهه منو نکن  صبر کن براش تا موقعیتش جور شه  بعد خودش و خانوادش بیان خاستگاریت

اگه اون طرف نفهمیده بود قطعا همینکارو میکردم

ولی الان که اون فهمیده واقعا دلم نمیخواد مامانم از زبدن اون بشنوه

شما به مامانتون گفتین بد برخورد کردن؟

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
اگه اون طرف نفهمیده بود قطعا همینکارو میکردم ولی الان که اون فهمیده واقعا دلم نمیخواد مامانم از زبد ...

اون طرفی ک فهمبده نسبتش چیه؟

اونی ک دوسش داری نسبتش چیه باهات؟

اولش اره ؛ بعد نرم شدن ؛ بعد خراب شد ؛ مجبوریم یواشکی صبر کنیم ؛ الانم خاستگار جدید اومده مجبورم باهاش باشم تا ایراد محکم بگیرم و بره ؛ باز به یواشکی ادامه دادن ادامه بدیم....فقط خدا کنه راضی شن..

میشه واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💚😢              خدایا ستارالعیوبی😢😢                         خدایا معجزتو نشونمون بده 😢😢

نسبت جفتشون خیلی نزدیکه متاسفانه😑

امیدوارم مشکلتون زود زود حل شه عزیزم❤

همیشه که با کارای بدمون نیست که مردم آزار میدیم بعضی وقتا با کارای نکردمون اذیتشون میکنیم...
نسبت جفتشون خیلی نزدیکه متاسفانه😑 امیدوارم مشکلتون زود زود حل شه عزیزم❤

پس سعی کن به نرمی بگی

مخالفت کردن اروم باش 

بعد کم کم خانواده اونم بگین بیان

ان شاءالله❤همش با گریه میخابم..

سلام خوبی

به نظر من آروم آروم شروع کن به مامانت بگو مثل سوالایی مثل:

-مامان (فامیلتون) دوست دختر داره ؟

-مامان از نظر تو فلانی پسر خوبی نیست

-مامان تو از ازدواج فامیلی خوشت میاد

یه سوالایی درباره فامیلت بپرس که مامانت بفهمه به اون اهمیت میدی 

بازم این فقط به نظره