2777
2789
عنوان

آمپول hcg تا چند روز در بدن میمونه؟

733 بازدید | 5 پست

سلام.من دو مرداد پریود شدم روز ۱۲ و ۱۳ پریودم دو تا آمپول hcg زدم.بعد تخمک آزاد نکردم ۲۸ مرداد مجدد پریود شدم آیا با پریود امپول hcg اثرش میره از بدن؟

و پنجشنبه آز دادم بتام ۱۵.۵ رو نشون میده آیا باردارم یا اثر آمپوله؟

ممنون از راهنماییتون

فکر نکنم که اچ سی جی ربطی به خون داشته باشه

به نظرم بارداری 

بزار دو روز دیگه آزمایش بده باید دوبرابر شده باشه 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اچ سی جی تا دوره بعد پریودت که پریودبشی تو بدن میمونه 

خب من پریود شدم ۲۸ مرداد ولی باید ۲ شهریور میشدم.بعد ۵شنبه هفت روز مونده به پریودم آز دادم ۱۵.۵ بود بتام.میخوام بدونم بارداریه یا اثر آمپولاست هنوز

خب من پریود شدم ۲۸ مرداد ولی باید ۲ شهریور میشدم.بعد ۵شنبه هفت روز مونده به پریودم آز دادم ۱۵.۵ بود ...

ممکنه هم اثر امپول باشه چون من تو نی نی سایت زیاد دیدم بچها تو بونشون تا دو سه روز مونده به پریود بوده حالا ایشالا شما بارداری الان قاطی شده جریانت باید صبر کنی تایم پری بگذره