2777
2789
عنوان

بزرگترین سوتی زندگیتون چی بوده ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1723 بازدید | 23 پست

خالم پشت سرم حرف زده بود .بعد پیش دختر داییم داشتم حرف میزدم اومدم بگم خالم اول خودشو درس کنه بعد پشت سر ما حرف بزنه گفتم خاله اول خودشو بکنه بعد مارو 😁

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
خالم پشت سرم حرف زده بود .بعد پیش دختر داییم داشتم حرف میزدم اومدم بگم خالم اول خودشو درس کنه بعد پش ...

وای😐😯

چرا همه چی اینقدر تغیر کرده  امروز یه بیسکویت مادر خوردم مزه ی عمه میداد  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه جورایی مثه سوتیه اینم ...یه بار با خواهرزادم رفتیم رستورانت 5 سالشه بعد موقه برگرشتن تو ماشین بودیم داشتیم میرفتیم خونه .توراه خونه بادی دیدم اومدم بگم یونس نگا خونه بادی گفتم یونس نگا باد هوا .😂خودمم نمیدونم چرا اینطوری گفتم 

Xoşimewêy bawanim...💜🌸💜           wekû gilêney çawim...💜🌸💜               min bêto bûnim niye...💜🌸💜             buyte pênasa û nawim...💜🌸💜               ez keça kurdim ez ☀keça çîyayên ☀zagrûsim.gûll weî li serim .☀avrişim le berim☀.ez  keça kurdim☀.🍃☀çavên min pir  xîretin💜☀ez keçaser çiyanim🌼.ŕeng aĺayê me kesk û sor û zrin. keça kurdim✌şervanim tifeng le şanim🌷 ez agirim🔥kurmancim,ez soranim,ez guranim,ez kelhûrim,ez lekim'ez zazaim,ez faîylîm,ezlurim ,ez kurd û ❤kurdistanim❤ ez kurdim dewleta xûwe dixazimez keça mîdya û madim ☀  ez ne arîyaîme ez ne erbim eka şakistanîme ez keça kurdim ez ser blindim ez şêrim aĺa ye min kesk û sûr û spî û zere  .ta dêmirim he dbejîm 2+2=1                                      berxedaan jjîyane ✌                             ser hildan jîyane✌.                               🌸 KURISTAN BAWNE🌸
😂😂😂😂

منم یه بار با دوستام رفته بود بیرون یه خارجیه تو خیابون بود  معلوم بود داشت دنبال ادرس میگشت اومدم پیش دوستام کلاس بزارم رفتم بش گفتم کن آی هلپ یو  اونم خیلی خوشحال جواب داد  کن یو اسپیک اینگلیش منم گفتم نو ای کنت و رفتم خیلی ضایع شدم بعد چند سال هنوز دوستام بهم میخندن نمیدونم چرا استرس گرفتم رفتم

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت
یه سریم باشوهرم تواتاق از اون کارا بعد اخرش دیدیم در بازه همه هم پتو رو کشیدن روسرشون ازخجالت نمیتون ...

یا ابرفض😂😂😂😂😂😂

خدایا هزار مرتبه شکرت به خاطر هیدیه قشنگت

منو شوهرم تو اتاق بودیم درم باز بود منم پریدم روش لباشو میبوسیدم میخواس بره عقب نمیزاشتم چن بار الکی اشاره زد ک یکی اومد میدیدم کسی نیس منم بیخیال شدم اخر سر واقعا دیدم ک اشارش درسته و مادرشوهرم دیده بود ولی زود رفت😂😂😂یعنی اب شدم

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
یه سریم باشوهرم تواتاق از اون کارا بعد اخرش دیدیم در بازه همه هم پتو رو کشیدن روسرشون ازخجالت نمیتون ...

وای یا خود خدا😂😂😂

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟