2777
2789
عنوان

يه سوال عرفاني

526 بازدید | 52 پست

من وقتي بچمو ميبينم اول از همه خدا رو شكر ميكنم .ولي بعدش سوال برام پيش مياد كه اين بچه قبلش كجا بوده ؟ البته نه جسمش چون جسمش تو دل ما شكل گرفته ،ولي روحش ايا از قبل بوده يا از عدم بوجود اومده ؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فککنم قبل ازینکه بدنیا بیاد روحش تو عالم«زر»هستش

تو مرا جان و جهانی❤💍❤M     من همینم که میبینی...مغازه نیستم که به سلیقت دکور بزنم.     به من نگین التماس دعا..تو بارگاه الهی بفهمن با من در ارتباطین براتون گرون تموم میشه😂😓.      فضای مجازی تا جایی خوبه که پای فامیلا توش باز نشه..که اگه باز بشه میشه فضای جاسوسی😐       ساعت۳صبح از پارتی بر میگردین خانوادتون چیزی بهتون نمیگن؟من۱۲به بعد نمیرم دسشویی که نفهمن بیدارم😕
یعنی چی؟

جسمش که همون جنین باشه تو شکم شماست ولی روحش تو ی دنیای دیگه ای هست که با توجه به تشعشعات جنین روح جذب به جنین میشه در واقع این دنیا نقطه شروع زندگی ما نیست ما تو دنیای قبل مردیم و اینجا به دنیا اومدیم همون طور که اینجا میمیریم از برزخ میگذریم و تو دنیای بعدی متولد میشیم همین جور مراحل رو طی میکنیم تا به اصلمون برسیم

جواب ابلهان خاموشی است

روحش خلق شده بوده از قبل.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
خوش بحالت که به این چیزا فکر میکنی منکه اینقدر دل مشغولی دارم که حتی نمیدونم خودم از کجا اومدم و قرا ...

دل مشغولی نداشته باش مهم ترین رسالت بشر اینه که بدونه از کجا اومده چرا اومده و به کجا میره

جواب ابلهان خاموشی است

چه فرقی داره

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚