2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به کاری کردم می‌خوام ببینم درست بوده یا نه

عزیزم استخاره قبل از انجام کاره، نه بعدش. 

از بقیه مشورت بخواه. آدما بعضا خودشون متوجه اشتباه کردنشون نمیشن ولی بقیه چون از دور میبینن و درگیر نیستن بعضا مشورت درستی میدن 

عزیزم استخاره قبل از انجام کاره، نه بعدش.  از بقیه مشورت بخواه. آدما  بعضا خودشون متوجه ا ...

بچه ها ببخشید. آنقدر گیجم یادم رفت تاپیک زدم. خدا خودش نمیاد پایین یه دقیقه بغلم کنه بگه خودم درستش میکنم. مجبورم دست به دامن استخاره و فال و اینا بشم. میترسم برام جفت نیافریده باشه. گل کم اومده باشه. با مثلا جفت منو داده یکی دیگه

۳۰ سالمه

بقیه میگن کار درستی کردی ولی فال گرفتم حافظ گفت زیاد ناز کردی:( می‌دونم میخندی ولی من گم شدم. مجبورم دست به دامن هرچیزی بشم

اشتباه لایک کردم  کسی نیومده هنوز

اشکال نداره عزیزم.💋🦋💗😍

من هروقت استخاره گرفتم واسه رسیدن به عشقم خوب درنیومده..اینم روش..😪😔

چقدر دلمون پیشه کسایی که توی بیکاریاشون اسممون رو هم به زبون نمیارن💚💛🧡                                                              شکمم رو که میدم تو غیب میشه...خب آخه وقتی اونجا جا هست چرا باز ول میکنم میایی بیرون؟هووووم؟🤔                                              اگه میشه واسه رسیدن به حاجتم و خوشبختیم صلوات بفرستین دوستای مهربونم💚💛🧡 
اشکال نداره عزیزم.💋🦋💗😍 من هروقت استخاره گرفتم واسه رسیدن به عشقم خوب درنیومده..اینم روش..😪😔

عزیزممممم. درکت میکنم. چی بگم. بگم ایشالا بشه بعد عشقت تو زرد باشه. بگم هر چی خیره بعد دلتنگ باشی. ایشالا عشق بهترین آدم بیافته تو دلت