2777
2789
عنوان

چند درصد صحت داره ؟؟؟؟

438 بازدید | 14 پست

آزمایش جوش شیرین با ادرار برای تعیین جنسیت در ماه های اول چقدر صحت داره و کسی بوده که انجام داده باش و زمانی که سونو  داده همونی بوده که با آزمایش جوش شیرین انجام داده ...من انجام دادم‌ و بشدت صدای فش فش کرد و خیلی کف کرد.بنطرتون‌‌ چیه و بشدت عتش دارم 

خدایا خودت مواظب بچه هام باش ...شکرت

عطش چی داری 😂

هر چی باشه سالم باشه ..

من اعتقاد ندارم ....این چیزا پنجاه پنجاه هست 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای من عکس العملی نشان ندا.د و پسر بود 

خیلییی ضد و نقیض هست اصلا نمیشه نظر قطعی داد

نمک و ادرار برای من درست بود سرچ کن و امتحان کن 

این بهتره

و البته سوزن و ادرار دوستان می گفتن از همه قطعی تره

هر دو رو سرچ.کن

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر
برای من عکس العملی نشان ندا.د و پسر بود  خیلییی ضد و نقیض هست اصلا نمیشه نظر قطعی داد نمک و ا ...

سوزن و ادرار چطوره

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
سوزن و ادرار چطوره

سرچ کن عزیزم 

ادرار می کنی روی سوزن فکر کنم یه شب تا صبح باید بمونه اگه سوزن زنگ زد یعنی ادرار اسیدی و دختره اگه نه پسره

عطش چی داری 😂 هر چی باشه سالم باشه .. من اعتقاد ندارم ....این چیزا پنجاه پنجاه هست 

خو عطش دارم دیگه خنده نداره که ...کف پاهام یخچال ولی از درون فقط دلم‌میخواد یه چیز خنک بخورم ...

سرچ کن عزیزم  ادرار می کنی روی سوزن فکر کنم یه شب تا صبح باید بمونه اگه سوزن زنگ زد یعنی ادرار ...

چه جاااالب  اینو انجام دادی درست بود برا شما

خو عطش دارم دیگه خنده نداره که ...کف پاهام یخچال ولی از درون فقط دلم‌میخواد یه چیز خنک بخورم ...

ببخش عزیزم 

فکر کردم عطش جنسیت رو میگی ...خنده م گرفت 

در ضمن پاهاتو گرم نگه دار 

پا  انگشتا به رحم مربوطه 

سردی رحم برا جنین مناسب نی 

شده کیسه گرم بزار پات و جوراب

ولی زیاد شکمت گرم نکن عادی باش

حموم داغ نرو . ..

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
ببخش عزیزم  فکر کردم عطش جنسیت رو میگی ...خنده م گرفت  در ضمن پاهاتو گرم نگه دار  ...

خخخخ، عطش جنین ای وای ،،،،نه بابا خودم مثل کوره شدم و پاهایم ییییخ

پسره 😍

اگه حدسم درست بود بعدا بیا بهم بگو 😁

پاهای یخ 

و تنگی نفس«موقع حرف زدن»

از علائم پسره شک نکن

ولی بازم به هیچ جنسیتی دل نبند

انشاالله صحیح و سالم بغلش کنی

پسره 😍 اگه حدسم درست بود بعدا بیا بهم بگو 😁

سلام ،امروز داشتم مرور خاطرات تاپیکهامو میخوندم به پیام شما رسیدم ،و حواستون درست بود صاحب یه گل پسر شدم .😊

سلام ،امروز داشتم مرور خاطرات تاپیکهامو میخوندم به پیام شما رسیدم ،و حواستون درست بود صاحب یه گل پسر ...

سلام عزیزم خوبی چشم و دلت روشن 

من بچه دومم که سقط شد پسر بود همین علائم رو داشتم 

بازم مشخص نمیکنه دختر پسری مگه با سنو ...

الهی تنش سلامت باشه خوش و خرم باشید