به شما پیشنهاد کار بده و قرار باشه با هم صحبت کنید که ببینید به توافق میرسید یا نه بعد به نوعی قبل از صحبت سر شرایط شما رو تو معذورات و رودربایستی قرار بده که حتما شما رو بکشونه سر اون کار چیکار میکنید؟برخوردتون چطوریه.
من آدم رکی نیستم متاسفانه و الآن از رفتاری که باهام شده خیلی ناراحتم.هنوز سر شرایط توافق نکردیم میگه من فردا نوبت دادم.😑😐اصلا باهاش راحت نیستم که هر چی خواستم بگم بهش.لطفا راهنمایی کنید خیلی حس بدی دارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من هر وقت به حسم اعتماد کردم برنده شدم. وقتی حس بدی داری ینی یه جای کار میلنگه. کار اولم روز اول فهمیدم اشتباه کردم و جای من نیس. دو هفته بعد زدم بیرون. کار دومم بعد چند ماه متوجه شدم که روز اول نظرم درست بوده و به زور دووم آوردم باز میخوام بیام بیرون