سلام بچها نظرتون درمورد پوست خودتون چیه؟ کسی هست خیلی راضی باشه؟و چیکار انجام میده برا پوستش. و کسی هست ک خجالت بکشه از پوستش؟ و فکر میکنه چیکار کرده که پوستش بد شده. من بنظرم پوست متوسط دارم نمیگم عالی. یعنی نسبت به اطرافیانم میگم. و هیچوقت اهل آرایش نبودم همیشه یه خط چشم و رژ
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
✔تیکرتولدیه خانومه خاصه✔ که اووونم منم... ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓
من فقط و فقط از صابون کلیندا ویرگو۱درصد استفاده میکنم
بدون هیچچ کرمی و مرطوب کننده ای
و ضدافتاب سان سیف
وبنظر پوست یه مسئله ژنتیکیه
خیلی هارودیدم به پوستشون مرتب میرسن ولی پوست جالبی ندارن
✔تیکرتولدیه خانومه خاصه✔ که اووونم منم... ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓
وقتی میرم بیرون زد آفتاب میزنم . وقتی از حموم بیرون پوست خیار میزارم یا تو حیاطمون آلوورا داریم یه شاخه از اون هارو له می کنم و به مدت ۲0دقیقه رو صورتم میمونه کار خاصی نمی کنم
ساحل دلت رو به خدا بسپار خودش قشنگترین قایق رو میاره