2777
2789
عنوان

سر کتاب باز کردن یعنی چی؟

207 بازدید | 16 پست

منظورشون قرآنه؟

شنیدم افراد مومن این کار رو میکنن پولم نمیگیرن

راسته؟

گزارش نزنید واقعا برام سواله فرق اینکار با دعا نویسا چیه

اگه همچین ادم مومنی هم میشناسید معرفی کنید لطفا

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک زدم درباره سحر و سرکتاب.بخونید

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
نمیدونم ولی هر چی هست چرت و.دروغه

دلیل بیار همینجوری ک نمیشه چیزی رو رد کرد

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
یه تاپیک زدم درباره سحر و سرکتاب.بخونید

تاپیکتون قفل بود اینجا میپرسم

راستش چندوقت پیش تو اینستا یک پست بود راجب کسی که گم شده از مردم خواسته بودن اگه دیدنش خبر بدن

یه کسی زیرش نوشته بود که من یه سید میشناسم رایگان اگه چیزی بدونه میگه

بعد من به اون شماره که نوشته بود راستش زنگ زدم

گفتم حاج اقا مشکلی برام پیش اومده نظر شما چیه(منظورم اینده اینا نبود)

بهم گفت عصبانیتتو فروکش کن

گناه کبیره ای‌ کردی که خداوند ازت رو برگردونده

گفتم بله ولی پنج شش سال پیش بوده توبه کردم دیگه تکرار نکردم

گفت استغفار آداب داره نماز داره شماهم نمیتونی بخونی چون گناهکاری باید بدی فرد مومن بخونه و اینا

منم خدافظی کردم ولی ازون روز گاهی یادش میافتم

حقیقت داشت حرفش؟

ممکنه خدا حتی اگر پنج شش سال از توبه گذشته باشه و تکرارم نشده باشه بازم نبخشیده باشتم؟😔

تاپیکتون قفل بود اینجا میپرسم راستش چندوقت پیش تو اینستا یک پست بود راجب کسی که گم شده از مردم خواس ...

نه حرفش درست نیست.هیچ کجای دین اسلام این حرف زده نشده که برای توبه فرد مومن باید نماز بخونه.بارها خدا گفته توبه گناهکاران رو میپذیره.تواب هست و هرچند بار هم توبه بشکنید باز میبخشه.

این حرفا رو باور نکنید‌.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
والا چند نفر برام انجام دادن فقط ی مشت دروغ تحویلم دادن

اره الان 90درصد دعانویسا سرکتاب بازمیکنن کلاهبردارن ولی حقیقت داره کسی ک کاربلده کمه

پیامی به بنده های دل شکسته از طرف پروردگار     من هستم... هنوز خدایت همان خداست! هنوز روحت از جنس من است! اما من نمی خواهم تو همان باشی! تو باید در هر زمان بهترین باشی.نگران شکستن دلت نباش! می دانی؟ شیشه برای این شیشه است چون قرار است بشکند. و جنسش عوض نمی شود و می دانی که من شکست ناپذیر هستم و تو مرا داری برای همیشه! چون هر وقت گریه می کنی دستان مهربانم چشمانت را می نوازدچون هر گاه تنها شدی، تازه مرا یافته ای چون هرگاه بغضت نگذاشت صدای لرزان و استوارت را بشنوم، صدای خرد شدن دیوار بین خودم و تو را شنیده ام! درست است مرا فراموش کردی، اما من حتی سر انگشتانت را از یاد نبردم! دلم نمی خواهد غمت را ببینم می خواهم شاد باشی این را من می خواهم تو هم می توانی این را بخواهی خشنودی مرا من گفتم : وجعلنا نومکم سباتا (ما خواب را مایه آرامش شما قرار دادیم) و من هر شب که می خوابی روحت را نگاه می دارم تا تازه شود نگران نباش! دستان مهربانم قلبت را می فشارد.شب ها که خوابت نمی برد فکر می کنی تنهایی ؟ اما، نه من هم دل به دلت بیدارم! فقط کافیست خوب گوش بسپاری! و بشنوی ندایی که تو را فرا می خواند به زیستن
نه حرفش درست نیست.هیچ کجای دین اسلام این حرف زده نشده که برای توبه فرد مومن باید نماز بخونه.بارها خد ...

خدا خبرتون بده

چقدر نا امید شده بودم

بخصوص الان که وضعیت نا مناسبی دارم فکر میکردم بخاطر همینه که خدا دیگه ازم رو برگردونده

ببخشید یه سوال دیگه

ممکنه توبه بکنیم از گناهی و تکرارم نکنیم ولی باز تقاصشو پس بدیم و بعدا بخاطرش مجازات بشیم؟

نه حرفش درست نیست.هیچ کجای دین اسلام این حرف زده نشده که برای توبه فرد مومن باید نماز بخونه.بارها خد ...

من یکبار توبه کردم با قلبم همینجوری رفتم قران رو باز کردم اولین آیه این بودکه توبه قبول شد فلان دقیق معنیش یادم نیس الانم در تعجیبم مال چندین سال پیشه

خدا خبرتون بده چقدر نا امید شده بودم بخصوص الان که وضعیت نا مناسبی دارم فکر میکردم بخاطر همینه که ...

هر عملی یک بازتابی داره

بعضی گناهان با توبه ممکنه بخشیده بشند ولی اثر وضعی داره.مثلا معتادی رو در نظر بگیرید که روزی پشیمون میشه و دیگه سمت مواد نمیره،اما اثر اعتیاد تا مدت ها در بدنش هست.

به خدا حسن ظن داشته باشید.توبه واقعی یعنی پشیمانی از گناه،سعی بر اینکه دیگه تکرار نشه و جبران مافات.

من یکبار توبه کردم با قلبم همینجوری رفتم قران رو باز کردم اولین آیه این بودکه توبه قبول شد فلان دقیق ...

انشاالله که قبول شده.خدا از مادر،هفتاد برابر مهربانتره.