2777
2789
عنوان

علائم چیه؟باردارم؟؟؟؟؟😥

172 بازدید | 9 پست

سلام .دوهفته ب پری مونده ..13 روزم از نزدیکی میگذره ..سه روزه لک بینی قهوه ای دارم .دل درد و کمر درد و پهلو درد خفیف دارم..ضعف دارم خیلی گرسنم میشه ..دوهفته دیگه موقع پریمه یعنی اینا علائم بارداریه؟؟؟؟؟؟

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙

ن عزیزم دوهفته ب پریود ینی تازه تخمکگذاریت هس

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه هیچ وقت وسط دوره لکه بینی نداشتم اولین باره

من داشتم تابحال گلم همون ماه لک بینی داشم باردار نشدم...شاید بخاطر تخمکگذاریته 

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 

من از یه هفته قبل پریود دردزیر دل شدید دردپا و دردسینه داشتم که این سری نوکش هم درد داشت

خیلی می خوابیدم و خیلی گشنم میشد

خدایا شکرت بابت فندوق کوچولو😊👼🤰 خودت صحیح و سالم حفظش کن 👨‍👩‍👧
من از یه هفته قبل پریود دردزیر دل شدید دردپا و دردسینه داشتم که این سری نوکش هم درد داشت خیلی می خو ...

لک بینی نداشتین؟؟من سوم موقع پریمه درد پریود دارم ولی کم..

خدایا مراقب نینیم باش 😘😙

سلام دوستان.لطفا اگر اطلاعاتی دارید در اختیارم بزارید ممنون میشم.من ۷ روز مونده به پریودم بیبی چک زدم یه خط کمرنگی روی t اومد که مثبت نشون میداد رفتم آزمایش بتا دادم ۱۵.۵ رو نشون میده آیا باردارم یا نه؟

ممنون از راهنماییتون.

اینایی ک‌گفتی علایم بارداری نیس علایم تخمک‌گذاریه سریع اقدام کن

تیکرتولد گل پسرمه😍خداجونم به خاطر نعمت بزرگی که بهم دادی هزاران مرتبه شکر😍انشاالله قسمت اونایی ک آرزو دارن‌مادرشن😍