2777
2789
عنوان

وایییییی بچه ها بیاینننننن😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 8873 بازدید | 302 پست
ممنون عزیزم  برای دختر خالم سوال کردم فقط اگه قبل از مصاحبه ، حجاب کامل نداشته باشی چی؟؟ روز ...

قربونت گلی

قبل از مصاحبه  خیلیا پوشش مناسب ندارن ولی نباید لو بدی

بگو یه مدت چادر بپوشه قبل اینکه بره  مصاحبه

اونجا راجب پوشش ازش سوال میپرسن و ممکنه از همسایه ها یا مدرسه استعلام گرفته باشن

اگه ازش سوال پرسیدن باید بگه چادر میپوشم و اگه پیش اومده باشه ک نپوشیده باشم ک حداکثر سعیم رو کردم ک پوشم معقولانه و پوشیده باشه

قربونت گلی قبل از مصاحبه  خیلیا پوشش مناسب ندارن ولی نباید لو بدی بگو یه مدت چادر بپوشه قبل ا ...

بازم ممنون❤

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.