2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چجوری اهمیت نمیده؟؟؟کجازندگی میکنی؟؟کامل توضیح بده ازچ راهی بهت سیاست یادبدیم

شوهرم پدر نداره

و مادرش بزرگش کرده. از اول نامزدیمون وابشتگی داشت. ولی بعدازدواج شدیدتر شده. صبح که پا میشه تا شب فقط فکر ی بهانه ست بره بمونه اونجا. خسته شدم از رفتارش

ازدواج کردیم تو خونه هم مدام فکر خانوادشه فکر و ذکرش اونا هستن بهش کار میسپرم. میره میمونه خونه م ...

بچه ننس،زمان میبره تا درست بشه،ولی میتونی هربار ک میخاد بره اونجا ب یه طریقی نذاری بره،جوری ک خودشم متوجه نشه،مثلا بگی امروز فلان کارو داریم،دستشو بند کنی،مثلا اگه هفته ای یبار میره کمش کنی بکنی دوهفته یبار،باید کم کم از سرش بندازی

خدایا بچمو حفظ کن...خودت نگه دارش باش...
شوهرم پدر نداره  و مادرش بزرگش کرده. از اول نامزدیمون وابشتگی داشت. ولی بعدازدواج شدیدتر شده. ...

عیب نداره.نگاتوبهترین صبحانه بهترین نهاررو براش اماده کن.قبل اینک بره اونجابدونه زنش دیگش  روگازه.مادرشم بگه بیااینجابگه نه غذادرست کرده خانمم.لباس خوب بپوش

سرگرمش کن توخونه.هی ابمیوه هی چای.هی چیزمیزبیارید بخورید باهم فیلم ببینید خودتوی جورایی لوس کن هی بوس  نازو نوازش

اون ب محبت نیازداره