2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نازن من خوشم ا‌ومد

Md.collection24 ادرس پیج منه، مانتوهای خوشگل دارم به شما نی نی سایتیا هم یه کوچولو تخفیف میدم ، ممنون میشم با لایک و کامنت منو حمایت کنید تو اینستا ❤️❤️😍😍😍

سلیقه ها با هم متفاوته

ولی پاییز رنگ زرد و نارنجی ترند میشه،پس میشه کفشو پوشید

لباس هم اگه مدل گشادیشو دوس داری بله مبارکه

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              
چرا مانتو انقدر گشاد یک زن نه ماه باردار قشنگ میتونه تنش کنه تازه یکمم بهش گشاده😂🤣

منم عاشق تیپ گشاد و شلخته شدم 😁

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
سلیقه ها با هم متفاوته ولی پاییز رنگ زرد و نارنجی ترند میشه،پس میشه کفشو پوشید لباس هم اگه مدل گشا ...

ممنونم گلم چه قشنگ راهنمایی کردی😍😚

اقا ناراحت نشیا .من تو خیابون این لباسو تن کسی ببینم ممکنه نتونم جلو خندمو بگیرم تو رو خدا ببخش 😅

نظام قدیمم که میخوام تغییر نظام بدم و جدید رو کنکور بدم اگه کسی هست با هم درس بخونیم پیام بده بهم .
اقا ناراحت نشیا .من تو خیابون این لباسو تن کسی ببینم ممکنه نتونم جلو خندمو بگیرم تو رو خدا ببخش 😅

😁😁😁😂😂😂وای چه خوب پس میتونم موجبات شادی مردمو فراهم کنم 😂😂😂😂😂