2777
2789
عنوان

برای درمان قارچ گوش چه باید کرد؟

48057 بازدید | 83 پست

سلام عزیزان. 

مدتیه دچار قارچ گوش شدم و خیلی اذیتم

شنواییم خیلی کم شده و داخل گوشام احساس ورم دارم

چندبار هم دکتر رفتم ولی هنوز نتیجه نداده

شما تجربه داشتید ؟؟؟دکتر چه دارویی داده بهتون؟؟؟

اگر دکتر عالی تهران سراغ دارید معرفی کنید

بیمارستان امیرعلم

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شما تجربه داشتی،نتیجه گرفتی؟

بله متاسفانه قارچ باعث شد پرده گوشم پاره شه من اونجا عمل کردم بیمارستان فوق العلاده خوبیه

تقصير شما بود كه زن ها آن قدر عوض شدند.وقتی شما مردها شروع کردید به گرفتن احساس امنیت، زن ها عوض شدند. آن قدر که امنیت را در پولِ شما دیدند، آن قدر که ترس از دوست داشته نشدن را با جراحی پلاستیك تاخت زدند، و ترس از تنها نشدن را با بچه دار شدن، و و و... عشق ورزیدن و عاشق کردن هنر مردانه ای ست؛ وقتی زن ها شروع می کنند به ناز خریدن و ناز کشیدن، تعادل دنیا به هم می خورد

عنبرانسا بدتر میکنه نکن این کارا رو فقط برو بیمارستان البته باید صبح زود بری قبل 10 اونجا باشی 

بله متاسفانه قارچ باعث شد پرده گوشم پاره شه من اونجا عمل کردم بیمارستان فوق العلاده خوبیه

الحمدلله که بهتر شدی 

شرایط واقعا بدیه

ممنون از راهنمایی های خوبت .

منم متاسفانه پرده ی گوشم آسیب دیده 

این قارچ خیلی عجیبه ،دوره به دوره عود میکنه و هردکتری هم نمی تونه درمانش کنه...

مگه گوشم قارچ میزنه؟ علائمش چیه بدونم منم شنواییم حس میکنم کم شده

قارچ گوش اولش با سروصدای گوش و احساس گرفتگی خودشو نشون میده

حتی گاهی هیچ دردی نداره

اما اگر درمان نشه احساس ورم و تنگی مجرای گوش و در نتیجه کم شنوایی فاحش ایجاد میشه ... ممکنه بعد دو سه هفته درد یا تیرکشیدن هم بهش اضافه بشه

راستی رعنا جان عملت خیلی درد داشت؟ چقدر طول کشید تا خوب شدی؟ اسم دکترت هم لطفا بگو