2777
2789
عنوان

کسی بادکش رحم انجام داده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 10995 بازدید | 23 پست
مامان من بادکش انجام میده.دوسه تا خانوم هم که چند سال بود درحال تلاش برا بارداری بودن با بادکش کردن ...

میشه خودم انجام بدم؟

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
خانوما این بادکش که میگین ازین بادکشای توپی میگین ازونا بزاریم؟چه جوریه

نمیدونم منم😢

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم واسم میذاره.ولی حودمم بلدم واسه کسی بذارم

چ وسایلی نیازه؟ی خلاصه از انجام دادنش میگی

چ وسایلی نیازه؟ی خلاصه از انجام دادنش میگی

استکان.از این شصتی قدیمیا باشه بهتره.الکل از داروخونه بگیر.پنبه و پنس.

پنبه رو الکلی میکنی اتیش میزنی یه لحظه میگیری داخل استکان و سریع درمیاری که داغ نشه بسوزونه بعد میذاری رو محل مورد نظر.باید نزدیک بدن باشه که زود بچسبونی

به نظرم یه بار برو یه جایی برات بذارن ببین چجوریه بعد خودت بذار

.رو مهره های کمر و رو ناف هم به هیچ عنوان نباید بذاری

استکان.از این شصتی قدیمیا باشه بهتره.الکل از داروخونه بگیر.پنبه و پنس. پنبه رو الکلی میکنی اتیش میز ...

ممنون عزیزم 

مامانم واسم میذاره.ولی حودمم بلدم واسه کسی بذارم

عزیزم بادکش برای افتادگی رحم هم انجام میشه 

السلام علیک یا اباعبدالله ،آیه 54سوره نور‌‌‌‌:بگو اطاعت کنید خدارا اطاعت کنیدو پیامبر خدارا اگر سرپیچی کنید پیامبرمسئول تکالیف خویش است وشمامسئول تکالیف خودواگرازاو اطاعت کنید هدایت خواهید شد بر پیامبرچیزی جز ابلاغ اشکارنیست