2777
2789
عنوان

کسی بادکش رحم انجام داده؟

10995 بازدید | 23 پست

من دوتا سقط تو هفته بالا داشتم هرچیم ازمایشو اینا انجام دادم مشکلی نداشتم حالا میگن از سردیه رحمه میخام این سردیم رفع کنم بادکش تو رفع سردی رحم داره؟کسی انجام داده؟

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انجام دادم هیچ تاثیری ندیدم

منم مامان شدم بلاخره...۱۵ اسفند تستم مثبت شد...😍..۱۷ اسفند تیتر بتا مثبت..۲۶ آبان بغلش گرفتم دخترمو 😄😍چ روز خوبی بود ‌‌‌...انشالله قسمت همه منتظرا

عزیزم من برای تقویت رحم و گرم کردنش انجام دادم.

ی سفط تو چهارماهگی داشتم.بادکش ک کردم با اولین اقدام باردار شدم.توکل بخدا ان شاءالله ک ایندفعه نی نی هام سالم و سلامت بیان بغلم.

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

مامان من بادکش انجام میده.دوسه تا خانوم هم که چند سال بود درحال تلاش برا بارداری بودن با بادکش کردن باردار شدن.البته اونا پری هاشون نامنظم بود مامانم بادکش کرد یکی دوروز بعد پری شدن بعداز پاکی هم باردار.ولی فک کنم کلا برا گرمی رحم خوبه.کلا بادکش کردن ضرری نداره فقط خون رسانی رو بیشتر میکنه.

مامان من بادکش انجام میده.دوسه تا خانوم هم که چند سال بود درحال تلاش برا بارداری بودن با بادکش کردن ...

بادکش عالیه.یعنی همونموقع سبک میشی و اثرشو میبینی

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.

برای گرمی رحم تو دورانی که هنوز تخمک نداری یعنی سه چهار روز بعداز پری سعی کن نزدیکی داشته باشی و منی داخل رحم ریخته بشه.این کار باعث گرمی رحم میشه فقط مواظب باش تخمک نداشته باشی یا دوسه روز قبل از تخمک ریزی نباشه چون اسپرم دختر زا تا دوسه روز تو رحم میمونه و باعث بار داری میشه

من انجام دادم برا گرمی رحم خوبه و در دوران غیر پریودی باید انجام بشه از مصرف دوغ و ماست پرهیز شه دوس ...

عه جدی من فک میکردم تو پری باید باشه

عضو گروه لاغری بامداد خمار💛وزن اولیه💛:۷۸😞هدف اول🧡:۷۳🔐هدف دوم💙:۶۸ 🔐هدف سوم💚:۶۵🔐 هدف چهارم💚:۶۲🔐  هدف نهایی:۶۰💚🔐 ۹آبان:۷۵.۵ 🥺۱۶ابان:۷۴.۷۵۰
من انجام دادم هیچ تاثیری ندیدم

😢😢من از اثراتش زیاد شنیدم 

قصد دارم خودم انجام بدم ولی میترسم

اره من خودم زیاد انجام دادم.یکی دوماه بعد از زایمان هم خیلی خوبه شکم جمع میشه

خودت چجوری انجام میدیی؟