من رفتم دکتر یه رژیم 3 ماهه واسع پسردارشدن داره بعد فهمیدم ک تنبلی تخمدان دارم بهم قرص متفورمین و یاز داد که مصرف کنم حالا من شنیدم متفورمین باعث دوقلو زایی هم میشه درسته؟؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ببین متفورمین میدن ک لاغر شی و چربی های دور تخمدانت اب بشه. وقتی چربی هاش اب بشه فعالیتش بیشتر میشه و ممکنه مممممکنه ک دو تا تخمک در ماه ازاد کنه. وگرنه اصلااا متفورمین کارش دو قولویی نیست
یه شیرهيچوقت خودش رو نگران نظرات گوسفند جماعت نميكنه :))
کسی با متفورمین دوقلو باردار شده اخه خیلی دوقلو دوستدارم😍
عزیزم منم تنبلی دارم.با کلومیفن ک اصلا باردار نشدم با لتروزول باردار شدم ک تو چهارماهگی سقط شد.ماما خونگی دارو بهم داد ک دوقلو بشه خدارو شکر با اولین اقدام دوقلو شد.
داروش بی نام بود تو شیشه مربا بهم داد.
بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.