2777
2789
توی 5 میلیون فروشی که داشتم 800 تا850هزار تومن سود داشته برام دوست داشتین قشنگ براتون کار باز بشه شم ...

محصولات شامل چه چیزایی میشه ؟

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
توی 5 میلیون فروشی که داشتم 800 تا850هزار تومن سود داشته برام دوست داشتین قشنگ براتون کار باز بشه شم ...

محصولات نیوشا؟

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تل؟

بله از طریق تل گرام به صورت فیلم و صوت هم آموزش الگو و هم آموزش دوخت  جلسه ای ۲۰ تومن متدم تجاری الگوها بدون پرو یعنی شما بخواهید شخصی دوزی کنید برای کسی احتیاج به پرو نیست و لباس فیکس تن بدون هیچ ایرادی در میاد و حتی با این متد تجاری میتونید تولیدی لباس بزنید اگه خواستید میتونید بیاد خصوصی شمارمو بدم 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

سلام دوستان

اگر نظر منو میخوایین بدونید ،بیایین تجربه ای که من داشتم و هزارتا راه رو رفتم و نشد تا به یه نتیجه  ی درست و حسابی رسیدم و حاصلشم شد کاراکتری که الان هستم وامتحان کنید 

من الان طراح طلا و جواهرات هستم و با تجربه ی کمی که دارم ،دارم درآمد نسبتا خوبی در میارم و البته کاراکتر و پرستیژ حرفه م هم که جای خود داره که توو اجتماع کلی اعتبارم و برده بالا. البته در زمینه ی تخصصم توی بازار کار، بخاطر اسم آکادمی ای که دوره هامو گذروندم و مدرک گرفتم ، بیشتر اعتبار دارم 

و جالبیش اینجاست که اصلا فک نمیکردم که اینقدر با سرمایه ی کم  بشه جواهرساز شد 

فقط هزینه ی دور های آموزشیم بود که اونم اینقدر  آکادمی استاد عزیزم ، سالار پور ایمانی با وجدان و با انصاف بودن که اقساطیش کردن برام و یه لپ تاپ، همین

و الان یه طراح جواهرات هستم .واستون آدرس سایتشون رو میزنم برید تا اطلاعات کامل رو رویت کنیدو یا اسم آکادمی طراحی طلا و جواهرات سالار پور ایمانی رو توو یوتویوب و آپارات و پلت فورم های دیگه جستجو کنید همه ی کلیپ و ویدئو هاشون میاد بالا.

www.salarpurimani.com

salar.purimani@

همه گفتن علاقه و استعدادتو بسنج 

ولی وقتی مثلا شما به گلدورزی علاقه داری ولی این کار دیگه درامدی نداره چرا باید وقت و هزینتو صرف یادگیریش بکنی و بعدشم که یاد گرفتی از نبود شغل و پول دلسرد بشی؟ 

بنظر من علاقه رو باید ایجاد کنی

برو میکروبلیدینگ یاد بگیر که الان هم رو بورسه هم خیلی درامد داره 

با یه هفته تحقیق بهترین جایی که میتونین با هزینه کم یاد بگیرین و پیدا کنین و شروع کنین

بسم الله💪🏻