2777
2789
چرخ خیاطی قیمتش چنده؟

من راسته دارم و سر دوز قدیم خریدم 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
من خیاطی و برنامه نویسی حتما میخوام یاد بگیرم

کجا هستی خب بیا من بهت خیاطی یاد بدم 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کسی خواست خیاطی به صورت آنلاین هم میتونم یاد بدم 

بنظرت از یک یکو نیم گرون تره؟؟ میشه دست دو گیر اورد؟ 

آره عزیزم چرا که نه تو دیوار یا شیپور بگرد پیدا میشه

من کلا خیاطی خوشم میاد ولی به عنوان شغل نه.. بنظرت تا چه سطحی باید یاد بگیرم که بتونم بدوزم؟

من بازم میگم به استارترم گفتم آرایشگری کاشت ناخن بهتر از خیاطی هست من خودم رستم کامپیوتره اما علاقه ندارم 

یک سری آموزش بهتون داده میشه برای فروش محصولات ارگانیک و سلامت محور

من اصلا وقت برای بیرون رفتن از خونه ندارم فقط کار در منزل میتونم انجام بدم آخه بچه کوچیک دارم

من اصلا وقت برای بیرون رفتن از خونه ندارم فقط کار در منزل میتونم انجام بدم آخه بچه کوچیک دارم

این کاری هم که من میگم کار در منزله آموزشا تلفنی و از طریق اینترنت بهتون داده میشه

من بازم میگم به استارترم گفتم آرایشگری کاشت ناخن بهتر از خیاطی هست من خودم رستم کامپیوتره اما علاقه ...

اخه واسه معلما ارایشگری ممنوعه

قبلش بنظرم ادم ی جا بره با محیط اشنا بشه بعد یاد بگیره خیلی خوبه قشنگ میفته تو کار