2777
2789
آرایشگری اونم بصورت حرفه ای مثلا یه شینیون کار یا رنگ مو کار حرفه ای شده.الان اکثر آرایشگاههای خوب چ ...

اره اگر بخوام انجام بدم میرم سراغ شنیون یا میکاپ

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیاطی حرفه ای

من خیاط حرفه ای هستم اما بچم سه سال و نیمشه،کمتر سفارش میگیرم اما کمتر 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
درآمدش خوبه؟

می‌خوام شو لباس بزنم اما بچم کوچیکه فعلا نمیتونم شاید برای عید 

هر که نهایت تلاش را برای رسیدن به هدف خود به کار گیرد ،به تمام خواسته هایش میرسد .    امام علی (ع)😘😘😘😘😘😘😘😘
اخه هر کوچه دوتا ارایشگاه هست کو تا ادم جا بیافته

خب باید کارت خوب باشه با قیمت مناسب

دوست خودم رفت فقط کار ناخن یاد گرفت کلی درآمد داشت براش. یه ۲۰۷ خرید یکی دو سال

با کدوم شغل کارمندی میشه ۱ ساله ماشین خرید نقدی؟

سخت نیست یاد گرفتنش؟

چرا سخته و تجربه میخواد نمیشه راه چندساله را یکشبه رفت

خب باید کارت خوب باشه با قیمت مناسب دوست خودم رفت فقط کار ناخن یاد گرفت کلی درآمد داشت براش. یه ۲۰۷ ...

اره ولی به نظرم الان دیگه خیلی اشباع شده

انجام ترجمه در اسرع وقت،پاورپوینت و... با قیمت مناسب
سخت نیست یاد گرفتنش؟

به نظرم آرایشگری بهتره میتونید برید کاشت ناخن یاد بگیرید یه صندلی تو یه سالن اجاره کنید تبلیغات کنید کار کنید