2777
2789
عنوان

علایم بارداری و باردار نبودن

274 بازدید | 8 پست

بچه ها من تحت درمانم. پلی کیستیک هستم.

دو سه ماه پیش بعد از مصرف دارو خیلی از علایم بارداری رو داشتم.

حالت تهوع، خستگی، سفتی سینه ها و درد نوک سینه ها، عطش و تشنگی زیاد و تکرر ادرار و...

باورم شده بود باردارم اما پریود شدم.

حالا یه مدته متفورمین گلوکوفاژ مصرف میکنم. این ماه چند روز بعد پریودم لکه صورتی رنگ دیدم. الانم که روز ۱۸ هستم سینه هام سفت شدن و نوکشون یه کم دردناک شده.

به نظرتون احتمال بارداری هست؟ یا بازم بخاطر تغییرات هورمونیه؟

یه حرف قشنگ تو، ممکنه روز یه نفر رو بسازه.🥰

تا عقب نندازی،چیزی مشخص نمیشه چون علائم بارداری و پریودی و بهم ریختن هورموناهمش یکیه اماخود من بارز ترین علامتم دردو تورم و برجسته شدن رگهای سینم بود

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤

اره عزیزم احتمالش هست من ماهی ک باردار شدم از ۱۵ پری سینه درد شدید گرفتم تا الان

ای خدا از تَهِ تَهِ دلم میخوام دامن همه منتظرا سبز بشه.🙏🌹خدایا ازت ممنونم به خاطر معجزه ات خوت مراقب نی نی کوچولوم باش🥰❤🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ان شاالله ک باردار باشی

من هفت روز از پریودم گذشته بی بی چکام منفیه دوفاستونم خوردم باید. پریودمو منظم کنه ولی الان ۱۲روزه ک قرصو قطع کردم و پریودم نمیاد

دِل نَزد تو اَست  اَگَر چِه دوری زِ بَرَم...♥️💙
تا عقب نندازی،چیزی مشخص نمیشه چون علائم بارداری و پریودی و بهم ریختن هورموناهمش یکیه اماخود من بارز ...

اره درسته

ذهنم درگیره برا همین تاپیک زدم

اره عزیزم احتمالش هست من ماهی ک باردار شدم از ۱۵ پری سینه درد شدید گرفتم تا الان

منم درد و تورم سینه رو دارم، دیگه نمیدونم

اره درسته ذهنم درگیره برا همین تاپیک زدم

هرچی خودتو درگیرش نکنی بهتره،من دقیقا ماهی بارداربودم که شوهرم عمل کرده بودو اون ماه قید داروواقداموزده بودم،۷ماه داروخوردمو منتظربودم نشد،دقیقا ماهی شد گه چون دارومصرف نمیکردم امیدیم نداشتم و توفکرش نبودم

دخترم،منو بابایی عاشقتیم❤❤❤
ان شاالله ک باردار باشی من هفت روز از پریودم گذشته بی بی چکام منفیه دوفاستونم خوردم باید. پریودمو م ...

ممنون عزیزم، انشاءالله

من همیشه پریودم منظم بوده

فک کنم متفورمین بیشتر به نظم پریودت کمک کنه

هرچی خودتو درگیرش نکنی بهتره،من دقیقا ماهی بارداربودم که شوهرم عمل کرده بودو اون ماه قید داروواقدامو ...

اره دقیقا

سعیمو میکنم که ذهنمو آزاد کنم