2777
2789
عنوان

بیکاری خانومای خانه دار

569 بازدید | 33 پست

خانومایی که خانه دارین و بیکارین خسته نشدین؟من خیلی خستم دلم میخواد برم سر کار پول در بیارم ولی شوهرم نمیزاره کاش یه ایده ای باشه تو خونه کار کنم لااقل

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدنظرم بود برم دوره کیک و دسر ببینم تو خونه کار کنم ولی بچه کوچیک دارم فعلا اگه امکانشو داری برو

نه بابا هیچی نمیزاره میگه ول کن 

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

الان فصل رب پختن هست می تونید بپزید بفروشید

من بعد از بازنشستگی میخوام دستگاه میوه خشک کن بخرم که یه درآمد خانگی داشته باشیم

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم

منم خیلی دوست دارم یه درامدی داشته باشم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

منم همینطور😐شغلش آزاده کلا دو ماه محرم و صفر بازارش میخوابه ماه عزامونه این دوماه

عزیزم اگر ریاضی بلدی میتونی کلاس خصوصی با قیمت پایین بزاری

من امسال کلی زرد آلو خشک کردم البته برای خودمون اگر برای فروش خشک میکردم دقیقا سه برابر میتونستم بفروشم

خدایا قدرتی بهم بده بتونم خاطرات و کنایه ها رو فراموش کنم و بی خیال باشم