2777
2789
عنوان

هركي سوتي خنده دار داده بياد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 91 پست
پس اون رو ميخواسته چيكار 😂😂😂😂😂

برای دوست دخترش حتما.اون موقع هنوزبه کسی نگفته بود باکسی درارتباطه

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شايد هم تمرين ميخواسته بكنه بنده خدا 😂😂

شايدم بنده خدا باورش شده بادكنكه خواسته تولد بگيره برا دوست دخترش (علكي)😂😂😂😂

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
😂واااااااااايييي  منم يادمه بچه بودم بابام رو تاقچه گذاشته بود يكيو برداشته بودم باد ميكردم م ...

منم یه بارموزبرداشته بودم بچه بودم وجاهل دیگه 

این موزه روکامل میبردم دهنمومیاوردم بیرون وخوشحال که روش جدیدموزخوردن کشف کردم چشمت روزبدنبینه مامانم همچین زدپس گردنم که تاالان پشت گردنم قرمزمونده

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
منم یه بارموزبرداشته بودم بچه بودم وجاهل دیگه  این موزه روکامل میبردم دهنمومیاوردم بیرون وخوشح ...

واي 😂 بزرگ شدي فهميدي داستان چيه الحمدلله🤣

😂😂😂نه دوست پسرمن میخواست برام تولدبگیره 

میخواستم برم حموم  بعد بابام میخواستم بگم بیا بریم بیرون باهم

گفتم بابا بیا باهم بریم حموم

جدی هم همین طور میگفتم

من😊

بابام😳

حموم😋

بعد دیگه بعد از دودقیقه فهمیدم چی گفتم😥

!! It's me

یکی بادکنکم کافیه ولی کارازمحکم کاری عیب نمیکنه

واي 😂 بزرگ شدي فهميدي داستان چيه الحمدلله🤣

بله فهمیدم ولی تاده سال بعدماجراموزنخوردم 

الان متوجه شديد سوتي دادم من داستان برعكس فهميدم😁👻الهم شفا جميعا🤲🏻

نه درست فهمیدی جریانو .من اونجایی رومنظورم بود که دوست پسرخودم شوهرالانم یکیشوبرداشت گفت امشب تولدعیاله 

بله فهمیدم ولی تاده سال بعدماجراموزنخوردم 

موز خوبه منم دوس دارم ولي جلو شوهرم نميخورم اي منحرفه منم خندم ميگيره جلو جمع هم موز دستم بگيرم  خيره ميشه بهم ريز ريز ميخنده موزي😫😂