2777
2789
عنوان

هركي سوتي خنده دار داده بياد بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 91 پست

اون موقع هاباشوهرم دوست بودم همسرم دوتا دایی جوون داره که یکیش بچشومیاره شب میزاره 

خونه مادرشوهرم .برادرشوهرمم باهاش بازی میکنه یکم میادپیش مامیشینه .ای وای من .بچه رفته بود سرکشوی برادرشوهرباچندتاکاند و م میاد جلوی همه میده به برادرشوهرم ومیگه پسرعمه این بادکنکاروبادکن 

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما به جاری میگیم هم عروس،،بعد مامان بزرگ شوهرم با بابابزرگ خیلی لجن میگه حوون بودم کتکم میزده دیگه الان مامان بزرگ به دل گرفته از بابابزرگ بدش میاد،،بعد چند روز پیش همسایشون بهش میگه خونه نبودی واست اش نذری واوردم دادم دست جاریت بهت بده(با جاری همساین)مامان بزرگ فکر میکنه فارسا به شوهر میگن جاری میره خونه خفته بابا بزرگ میگیره میگه اش و کجا گذاشتی هرچی اون بدبخت میگه بابا اش چی کسی به من اش نداده اینم فکر میکنه بابا بزرگ همه رو خورده شروع میکنه نفرین کردن وگریه کردن بعد غروب جاری میاد اش ومیده مامان بزرگ،،بعد مامان بزرگ میگه دستت درد نکنه اینقد دلم اش میخاست این همسایه نذری اش آورده داده دسته این جاریه فلان فلان شده اونم همش و خورده به من نداده جاریم گفته خب کی خوردم ؟این نمونه دیگه آوردم واست اینم میگه بابا تورو نمیگم این جاری پدر سوخته رو میگم 😂😂خلاصه مامان بزرگ میگفت یعنی جوری ضایع شدم 😂بعد رفتم سراغ همسایه گفتم بابا چرا میگی جاری بگو هم عروس دیگه😂

اون موقع هاباشوهرم دوست بودم همسرم دوتا دایی جوون داره که یکیش بچشومیاره شب میزاره  خونه مادرش ...

اين ديگه خيلي ستمه😂

💠والَّذِي هُوَ يُطْعِمُنِي وَيَسْقِينِ * وَإِذَا مَرِضْتُ فَهُوَ يَشْفِينِ💠
ما به جاری میگیم هم عروس،،بعد مامان بزرگ شوهرم با بابابزرگ خیلی لجن میگه حوون بودم کتکم میزده دیگه ا ...

😂

اين ديگه خيلي ستمه😂

یعنی ده دوازده تا باهم اورده بود .دوست پسرم (شوهرم)یکیشوبرداشت گفت یکی ازاین بادکنکارومن برمیدارم امشب تولدعیاله

Amor mio arash♥️♥️♥️                                            مامان آیلین و آیدین                                         
برادر شوهرت زن داشته

نه اصلا زن نداره .ازبین خانوادشون فقط شوهرمنه که ازدواج کرده

یعنی ده دوازده تا باهم اورده بود .دوست پسرم (شوهرم)یکیشوبرداشت گفت یکی ازاین بادکنکارومن برمیدارم ام ...

😂واااااااااايييي 

منم يادمه بچه بودم بابام رو تاقچه گذاشته بود يكيو برداشته بودم باد ميكردم ميديدم حالت چربي و تلخي داره بعد مامانم سريع از دستم كشيد هنوزم يادمه 😂 بعدا فهميدم اوضاع از چه قراره