2777
2789

سلا دوستان

لطفا همه ترفند زیبایی خودتونو بگید حالا هر چی بخواد بشه!

این تاپیکو گذاشتم تا از ترفند هم استفاده کنیم

منم میگم❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عالیه منم اون روز یه چیزی توی این مایه ها تاپیک زدم در مورد ترفندهایی برای آشپزی و خانه داری گفتن روز آشوراست‌... بی موقعه...

به نیت برآورده شدن حاجتم یه صلوات... بچه دار نمیشم،دوقلو میخام یه دختر و یه پسر...  

هر روز ژا الوئه ورا میزنم به پوستم...1ساعت در روز ورزش میکنم...هیکلم عالی و فیته....خودمو دوس دارم و در خوردن غذا زیاده روی نمیکنم😀

حال من حال اسیریست که هنگام فرار.....               یادش آمد که کسی منتظرش نیست، نرفت.......

یه بنده خدایی وحشت ناک ارایش میکنه خیلیییی دافه بعد همسرم گفت توروخدا بهش بگو با رژ قرمز حداقل دندونتو مسواک بزن ک بالا نیاریم سبزی لای دندونش مونده دندون زرد😂(چ دقتی)ب نام خدا حموم مسواک ارایش براشینگ مو اینا دیگه

Are you lost baby girl?

هفته ای یبار آب خیا و یبار آب هویج میخورم. هرروز به پوستم شیر و عسل میزنم

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄