هلینا۱۱۱ مدیر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 عنوان اسم | مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 65 پست اریا. ابتین. سام. پارسا. کدومش قشنگه ??????? 1398/06/21 | 01:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هلینا۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 آره عزیزم چرا ک نه!! خیلی هم قشنگه ، هم واسه بچه مناسبه و هم وقتی بزرگ شه واسه یه آقای سن بالا ❤ ممنونم عزیزم ببخشید فصولیه میشه بگین چند سالتونهمیخواستم ببینم این نظر دهه چندیه من متولد ۶۸ ام
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8890 شوهرم گیر داده محمد پارسا باشه ولی پارسا صداش کنیم به نظرتون قبول کنم خیلی مصره اسم پسر من امیر پارساست...خودم دوست دارم..ولی این اواخر شاکی شده ک چرا هیشکی اسم منو کامل نمیگه شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
aftab67 عضویت: 1398/02/15 تعداد پست: 258 شوهرم گیر داده محمد پارسا باشه ولی پارسا صداش کنیم به نظرتون قبول کنم خیلی مصره منم محمد پارسا گذاشتم پارسا صدا میکنیم اسم محمد خوبه رو بچه باشه الان خودش بزرگ شده هر کی ازش میپرسه اسمشو میگه محمد پارسا در سرزمینی که سایه آدم های کوچک بزرگ شد در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است...
هلینا۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 اسم پسر من امیر پارساست...خودم دوست دارم..ولی این اواخر شاکی شده ک چرا هیشکی اسم منو کامل نمیگه خدا حفظش کنه حالا شوهر من اسم مذهبی دوست داره حالا یه عده میگن عربی فارسی میشه موندم گیج شدم
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 ممنونم عزیزم ببخشید فصولیه میشه بگین چند سالتونه میخواستم ببینم این نظر دهه چندیه من متولد ۶۸ ... خواهش میکنم . اختیار دارید این چ حرفیه!! من متولد ۷۴ام کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
هلینا۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 منم محمد پارسا گذاشتم پارسا صدا میکنیم اسم محمد خوبه رو بچه باشه الان خودش بزرگ شده هر کی ازش میپرسه ... خدا حفظش کنه چند سالشه
هلینا۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 خواهش میکنم . اختیار دارید این چ حرفیه!! من متولد ۷۴ام وا ی عزیزم خیلی کوچیکتر ی که 😅😅به گمانم مجردی😘
dokhtare_bahar1 عضویت: 1396/03/27 تعداد پست: 11106 وا ی عزیزم خیلی کوچیکتر ی که 😅😅به گمانم مجردی😘 بله مجردم 😉😉😉 کی فکرشو میکرد یه روزی حرفامونو به آدمایی بزنیم که هیچ وقت ندیدیمشون...
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8890 خدا حفظش کنه حالا شوهر من اسم مذهبی دوست داره حالا یه عده میگن عربی فارسی میشه موندم گیج شدم چیکار ب ی عده داری.سلیقه ها متفاوته خودت و شوهرت مهمید چون بچه مال شماست...من معنی اسم خیلی برام مهمه ب هر اسمی راضی نمیشدم شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14603 اسم پسر من امیر پارساست...خودم دوست دارم..ولی این اواخر شاکی شده ک چرا هیشکی اسم منو کامل نمیگه اسم پسرمنم امیررضاسولی کامل صداش کنید تا بقیه عادت کنناومدیمو اینده زنش صداش کرد محمد😁 جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
هلینا۱۱۱ مدیر استارتر عضویت: 1397/10/20 تعداد پست: 737 بله مجردم 😉😉😉 چون اسمش نی نی سایت ادم فکر میکنه همه مامانن
تهدیگماکارونی۱ عضویت: 1398/05/18 تعداد پست: 8890 [QUOTE=104476136]اسم پسرمنم امیررضاس ولی کامل صداش کنید تا بقیه عادت کنن اومدیمو اینده زنش صداش کرد محمد😁[/QUOTEمن که همیشه کامل صداش میزنم...ولی دوستاش تو مهد رو میگفت...محمد رو متوجه نشدم منظورتون چی بود شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست