2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رشتت چیه..کدوم دانشگاه..هفته دوم مهر برو..خیلی ریلکس باش..همه اولش همینن..برنامتم از آموزش دانشکده بگیر

کاش ﺯﻧﺪﮔﯽ ﺍﺯ ﺁﺧﺮ ﺑﻪ ﺍﻭﻝ ﺑﻮﺩ..ﭘﯿﺮ ﺑﺪﻧﯿﺎ ﻣﯽ ﺁﻣﺪﯾﻢ..ﺁﻧﮕﺎﻩ ﺩﺭ ﺭﺧﺪﺍﺩ ﯾﮏ ﻋﺸﻖ ﺟﻮﺍﻥ ﻣﯿﺸﺪﯾﻢ..ﺳﭙﺲ ﮐﻮﺩﮐﯽ ﻣﻌﺼﻮﻡ ﻣﯽ ﺷﺪﯾﻢ ﻭﺩﺭ، ﻧﯿﻤﻪ ﺷﺒﯽ ﺑﺎ ﻧﻮﺍﺯﺵ ﻫﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﺁﺭﺍﻡ ﻣﯿﻤﺮﺩﯾﻢ...!!!

میری سایت دانشگاه . اطلاعیه رو از سایت برمیداری . شامل زمان ثبت نام . زمان شروع کلاسا . روز ثبت نام حضوری احتمالا بتون برنامه میدن . یا میگن از سایت بردارین . به ما کروکی دانشگاهم حتی دادن

رشتت چیه..کدوم دانشگاه..هفته دوم مهر برو..خیلی ریلکس باش..همه اولش همینن..برنامتم از آموزش دانشکده ب ...

هنوز جوابا نیومده ولی احتمال زیاد دانشگاه باهنر کرمان قبول شم الان من کارنامم اومد قبول شدم مثلا باید دقیقا چیکار کنم؟؟؟؟ 

قد:159/وزن شروع:70/وزن فعلی:58/وزن هدف:55/شروع:1دی97    
میری سایت دانشگاه . اطلاعیه رو از سایت برمیداری . شامل زمان ثبت نام . زمان شروع کلاسا . روز ثبت نام ...

اهووم به دوستای منم نقشه دانشگاه داده بودن ترم اول😁ولی بازم استرس داره مدرسه مامان میرفت ثبت نام میکرد راحت میرفتیم😁

نگران نباش  از هفته دوم مهر برو دانشگاه اونجا برنامه رو بهت میدن ترم اول هم خودشون انتخاب واح ...

هفته اول برم خیلی ضایس؟ 😂

جولیا اومد میری ثبت نام دانشگاه . ترم اول خود دانشگاه براتون انتخاب واحد درسی می‌کنه . یه سیستم آموزشی دارن به اسم گلستان با شماره دانشجویی وارد سیستم گلستان دانشگاه تون میشی برنامه درست اونجا هست و تاریخ امتحان هر درس . پرینت بگیر . ترم دوم به بعد خودتون باید انتخاب واحد کنین . اما ترم اول آموزش یه چارت درسی بهتون میده اصولاً که تا انتهای هشت ترم بدونین چه درسی رو چه ترمی بردارید کدوم درس پیش نیاز لازم داره کدوم درس خودش پیش نیاز هست .

هنوز جوابا نیومده ولی احتمال زیاد دانشگاه باهنر کرمان قبول شم الان من کارنامم اومد قبول شدم مثلا بای ...

چون ترم اولی . از همون هفته اول برو که همه چی دستت بیاد . از ترمای بعد دیگه پیچوندن هفته های اول رو شروع کن