2777
2789

من که دیوونه شدم ازبس به حرکاتش توجه کردم فقط شبا دوسه دقیقه تکون میخوره قبلا بیشتر بود😥۲۳ هفته ام

از بس رفتم بهداشت ضربانشو چک کردم دیگه روم نمیشه برم

پسرم همه زندگیمه💕خدایا خودت مواظبش باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شش ماهه زایمان کردم الان یاد روزای خودم افتادم اه که چقد استرس الکی دادم به خودم همش نگران بودم که چرا تکون نمیخوره یا کم تکون میخوره 

الکی به خودت استرس نده هنوز زوده بیست هفته 

من شش ماهه زایمان کردم الان یاد روزای خودم افتادم اه که چقد استرس الکی دادم به خودم همش نگران بودم ک ...

از کی باید مرتب تکون بخوره؟

من که دیوونه شدم ازبس به حرکاتش توجه کردم فقط شبا دوسه دقیقه تکون میخوره قبلا بیشتر بود😥۲۳ هفته ام ...

الکی نگران نشو هنوز وقت داری واسه ثابت شدن حرکات تا ۲۷ هفته هم زمان داری

لازم نیست ۲۴ ساعت حواست باشه هر وقتی که بیشتر تکون میخوره دراز بکش به پهلو چپ تو یه ساعت ده تا تکون مجزا حس کردی یعنی حالش خوبه 

دستمو ول نکن🤲🏻
اتفاقا منم فردا میخوام برم بهداشت...شما بارداری اولتونه؟

اره اوله مامای بهداشت میگه بارداری اول چون پوست شکم سفته درست متوجه نمیشین

الکی نگران نشو هنوز وقت داری واسه ثابت شدن حرکات تا ۲۷ هفته هم زمان داری لازم نیست ۲۴ ساعت حواست با ...

ممنون گلم🙏یعنی اواخر هفته ۲۲ از صبح تا شب حرکت نمیکنه وشبا فقط دودقیقه شاید! نگران کننده نیست؟

جوجومن دقت میکنه ببینه من کی میخابم تکون بخوره.وقتی بیدار هستم میخابه منو سکته بده.قبلا باتکونش از خاب پامیشدم یکی دوروزه خودم پامیشم خیلی هم میترسممیبینم بالنگ و لگد ایشون پا نشدم

دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک باان چه کرده