سلام دوستان . من ۲ ساله عفونت قارچی دارم و سوزش شدید به خاطر عفونتم همش باید برم دستشویی . .. خلاصه سرتون رو در نیارم . خیلی کلافه ام .. طوری که فقط تحملش میکنم . انگار باورم شده که درمان نداره! 😿😿 خواهشا دوستان هر کی موفق به درمان این بیماری شده بهم بگه .. کاش ی دکتر دلسوز پیدا میکردم و برام وقت میزاشت تا خوب بشم .. 😩💔💔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
منم درگيرشم هم باكتري هم قارچي، يعني خوب ميشم ولي بازم برميگرده، آخرين بار از واژينال دالاسين استفاده كردم، كه خيلي سريع خوبم كرد، ولي الان دوباره مريضم
منم درگيرشم هم باكتري هم قارچي، يعني خوب ميشم ولي بازم برميگرده، آخرين بار از واژينال دالاسين استفاد ...
دقیقا انگار داروها فقط اثرش رو کم میکنه ... من واقعا در این زمینه تحقیق کردم .. خیلی خیلی زیاد .. ی پا دکتر شدم اصن 😐! دنبال ی روش جدیدم .. اگه کسی بگه