2777
2789

سلام دوستان . من ۲ ساله عفونت قارچی دارم و سوزش شدید به خاطر عفونتم همش باید برم دستشویی . .. خلاصه سرتون رو در نیارم . خیلی کلافه ام .. طوری که فقط تحملش میکنم . انگار باورم شده که درمان نداره! 😿😿 خواهشا دوستان هر کی موفق به درمان این بیماری شده بهم بگه .. کاش ی دکتر دلسوز پیدا میکردم و برام وقت میزاشت تا خوب بشم .. 😩💔💔

باید مراقب باشی و رعایت کنی دیگ

شورت تور نپوش

لباس زیرت مرطوب نباشه اصلا

غذاهای خیلی تند نخور

رابطه های ممتد هم باعثش میشه

پماد ان ان همیشه استفاده کن

پماد کلوتریمازول واژنی خوبه

بي خيال دنيا و قانوناااااااش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلوتریمازول واژینال تا یک هفته 

فوکو نازول سه تا دونه به فاصله سه روز  یعنی یکی امروز یکی سه روز بعد

لباس زیرت باید خشک باشه میری دسشتشویی خشک کن  و البته عفونت قارچی رو احتمالا از همسرتون می گیرید ایشو ن هم باید مداوا بشه ولی خشک بودن لباس زیر خیلی خیلی موثره

https://harfeto.timefriend.net/16297043150045
من واژینال باکتریال داشتم تا اینکه یه دکتر خیلی خوب با داروهاش خوبم کرد 

خوشا بحالت عزیزم .. من متاسفانه هنوز دکتر دلسوز پیدا نکردم .. من واقعا سنم کمه .. خیلی غصه میخورم از این مشکلم .. فقط ۵ ماه بعد عقدم این بیماری اومد سراغم 😢

عزیزم من مامامیرفتم کارشناس گیاهی بود بهم آبزن چهارگل و گفت خریدم یه قاشق غذاخوری بریز توی ۳لیوان اب بزار۱۰دقیقه بجوه اروم زیرشو کم‌کن بعد بریز تووان آب گرم که نسوزی بعد بشین نیم ساعت توش هفته ای دوبار عالیه منکه خوب خوب شدم هیج ضرریم‌نداده به همه پیشنهادمیداد

به زور نمیتونی کسیو عاشق خودت کنی(آرش خطاب به رابی)
عزیزم من مامامیرفتم کارشناس گیاهی بود بهم آبزن چهارگل و گفت خریدم یه قاشق غذاخوری بریز توی ۳لیوان اب ...

بیماری ریشه کن میشه ؟؟ یا فقط علاعمش کم میشه