فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 عنوان حوصلم سر رفته😑😑 | مشاهده متن کامل بحث + 103 بازدید | 22 پست ////// 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید 1398/06/20 | 16:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 تویه پلاستیک دیگه😂😂😂🙈🙈🙈 منم.گفتم نینی سایتیا باکلاسن ببینم تو چی میزارن برم بزارم😀😀😂 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 😐😐😐😐 😕😕😕😕 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
اااادر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2105 منم.گفتم نینی سایتیا باکلاسن ببینم تو چی میزارن برم بزارم😀😀😂 😂😂😂😂😂والا منکه خیلی باکلاس نیستم..ولی بعدش اون پلاستیک بزرگه رو که توش پراز پلاستیکه رو میزارم تو کابینت تودیدنباشه اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
اااادر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2105 😐😐😐😐 چرا😐😐😐😐؟؟؟؟ اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
mah_baaaaaanoooo عضویت: 1398/06/03 تعداد پست: 863 از چی🤔 از همه چی از خودم از بابام از اینکه با هیچمردی نمیتونم صحبت کنم.از این مملکت.از خبرای بد آخریشم همین چند وقت پیش بود ما شمالیم خودم با چشمای خودم دیدم عرب بودن ایرانی نبودن اومدن اینجا خونه خریدن😢😢😢😢😢😢هعععععییییییی
سیلواناs عضویت: 1397/11/28 تعداد پست: 6561 😂😂😂😂😂والا منکه خیلی باکلاس نیستم..ولی بعدش اون پلاستیک بزرگه رو که توش پراز پلاستیکه رو میزارم ... دقیقا منم😂😂😂😂 خدایا ۱۵شهریور نینی تو دلم رفت😢ازت میخوام ارومم کنی ویه نینی دیگه خیلی زود جاش بزاری.۹۹.۹.۹دعاکنین خبرحاملگیمو بهتون بدم😢😍
اااادر عضویت: 1398/05/11 تعداد پست: 2105 دقیقا منم😂😂😂😂 😂😂😂👍👍👍👍🥰🥰 اسم کاربریم خودمم نمیدونم چیه؟فکرمیکردم بعد میشه عوض کرد با این اسم دارم میسوزم ومیسازم😶😶😶خدایا دلم داره میترکه...محالمو اجابت کن😭😭😭😭😭😭
فاطمههههه۷۵۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1398/03/07 تعداد پست: 642 از همه چی از خودم از بابام از اینکه با هیچمردی نمیتونم صحبت کنم.از این مملکت. از خبرای بد آخریشم ه ... غصه نخور درست میشه🤗 🌹🌷⚘اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»🌹🌹🌹لطفا براسلامتی خونوادم بخونید