2777
2789

دخترم یه ماه و نیم دیگه میشه 2 ساله

از اول شیر خودمو خورد، 4 ماهگی که خواستم همراه شیر خودم بهش شیر خشک هم بدم متوجه شدم به پروتئین شیر حساسیت داره، 

7 ماهگی تا الان اول سرفه میکنه چند دقیقه بعد(گلاب به روتون) غذاشو بالا میاره،

چند روز خوبه، دوباره چند روز بالا میاره

از دکتر رفتن هم خسته شدیم، یه عالمه داروی بی فایده

چه کنم، به خدا خسته شدم 

وزنش هم کم شده 😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر منم دقیقا همین حالتا رو داشت.تا بالاخره یه دکتر تشخیص داد آلرژی تنفسیه  اسپری استفاده کرد ...

اتفاقا چند روز پیش همسرم گفت شاید مشکل از تنفس‌ باشه، اسپری تنفسی بگیریم واسه بچه

ترسیدم گفتم نه، سرخود کاری نکنیم

دکترا که همش شربت معده میدن کاش میدونستم مشکل چیه، گفتم اینجا کمک بگیرم

اگه شربت معده میدن

ی کاری میگم گوش کن.روزی سه بار عر بار یکی دوتا قاشق غذا خوری عرق نعنا بده بچت.بعد معجزه اش رو ببین

منم بچم 18ماهشه هرچی دارو شیمیایی میدم خوب نمیشه همسرم گفت دیگه دارو شیمیایی نمیدم ب زور گفت باید اینو بدی واقعا معجزه کرد.خیلی عالیه

ی هفته امتحان کن.ضرری هم نداره

اگه شربت معده میدن ی کاری میگم گوش کن.روزی سه بار عر بار یکی دوتا قاشق غذا خوری عرق نعنا بده بچت.بع ...

شبها بهش عرق نعنا میدم

اما چشم اینم امتحان میکنم

بخدا خیلی خسته ام 

بچه ام جلو چشمم داره آب میشه 😔

شبها بهش عرق نعنا میدم اما چشم اینم امتحان میکنم بخدا خیلی خسته ام  بچه ام جلو چشمم داره آب ...

دختر منم یبوست شدید داره الان 8ماهه

ورم معده و تنبلی روده این دوتا نظر دکترا متفاوته میگن داره

غذا و شیر تعطیل

کلا ریز میزه.بخدا دنده هاش پیداست انگار آفریقایی ها.همه میگن چجوری زنده هست

هرچی دارو دادم برا اشتها فقط دو هفته اثر داشت بعدش مثل قبل دیگه گفتم ولش کن

ولی خدارو هزار بار شکر خیلی خیلی باهوشه

دختر منم یبوست شدید داره الان 8ماهه ورم معده و تنبلی روده این دوتا نظر دکترا متفاوته میگن داره غذا ...

دختر من دندون درمیاره آب از دهنش نمیاد، اطرافیان میگن شاید از اون باشه

دختر همسایه با دختر من یه هفته فرقشونه

اما 2برابر بچه منه، میبینمش بیشتر غصه میخورم

دختر من دندون درمیاره آب از دهنش نمیاد، اطرافیان میگن شاید از اون باشه دختر همسایه با دختر من یه هف ...

دختر منم نمیاد

یکی از دلایل یبوستش ک خودم تشخیص دادم دندون در آوردن ولی دکترا میگن نیست امت خودم قشنگ متوجه میشم

دختر منم نمیاد یکی از دلایل یبوستش ک خودم تشخیص دادم دندون در آوردن ولی دکترا میگن نیست امت خودم قش ...

آره، منم به دکتر گفتم خندید😒

اما به قول شما خودمون کامل متوجه میشیم

شکمش رو با روغن زیتون ماساژبده، تاثیر داره

اتفاقا چند روز پیش همسرم گفت شاید مشکل از تنفس‌ باشه، اسپری تنفسی بگیریم واسه بچه ترسیدم گفتم نه، س ...

سرخود ک نه.

ما کرج‌هستیم.دکتر نیکجو تشخیص داد مشکل پسرمو.

پیش یه دکتر آسم‌و آلرژی ببرید.

تهران اگه هستید، دکتر طباطبائی رو خیلی تعریف میکنن