2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده میخوام دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
fight club gone girl invisible guest معمایی عالین. ژانر مورد علاقه ی من.    

منم عاشق این ژانرم. حس ششم و  the boy رو ببین. 

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "
چرا فیلم خوب خیلی دیدم Old boy Inception  جزیره شاتر Memento Dream house  Amellie ...

اینا ژانرشون چیه؟ کدوم معمایی هستن؟ 

"مهم بودن" در نگاه دیگران را فراموش کن،،، "روزنامه روز شنبه، زباله روز یکشنبه است "

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

fight club gone girl invisible guest معمایی عالین. ژانر مورد علاقه ی من.    

عاشق سبک شرلوک هلمزم...ولی موندم کدوم فیلم مثل شرلوکه

بر قامت دلربای مهدی عج صلوات.کور و کَر عشقیم؛ تو کَر، من ز تو کَرتر🤕                                    تو خاک به سر هستی و من خاک به سر تر😑😒                               گویند که عشّاق جهان عقل ندارند🤪                                                یعنی تو خَری، من به مراتب ز تو خَرتر
میشه بگی راجب چیه خلاصه؟من نگاه نمیکنم میترسم چرت باشه وقتم گرفته شه

نه خیلی قشنگه. تا مدتها تو ذهنت میمونه. من و همسرم حرفه ای فیلم میبینیم و خیلی راحت فیلم نمیپسندیم ولی اینو دوست داشتیم

اینا ژانرشون چیه؟ کدوم معمایی هستن؟  

سرچ کنی ژانر رو می نویسه

Shutter island 

Inception

Memento

Old boy 

Allied

Departed

LA confidential

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
عاشق سبک شرلوک هلمزم...ولی موندم کدوم فیلم مثل شرلوکه

سبک شرلوک هلمز نیستن. ولی عالینننننن این سه تا . یعنی جزو بهترین فیلمایی که دیدم. شاتر آیلند خیلی خوبه. که بچه ها گفتن. 

آینده حتما" زیباست.🥰
چرا فیلم خوب خیلی دیدم Old boy Inception  جزیره شاتر Memento Dream house  Amellie ...

وای دو تا فیلم پیانیست و واندر دانلود کردم عالی بود مرسی ازت

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 
وای دو تا فیلم پیانیست و واندر دانلود کردم عالی بود مرسی ازت

قربونت عزیزم

بهترین فیلمهای دنیان اخه😁

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
دیوار بزرگ ( چین ) - عمق47 متر - بلاد اند بون ( خون و استخوان )- فیلم رد اسپارو رو هم من دوست داشتم ...

مرسی از شماجناب

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه