ب وقت شام رو نمیدونم دیدی یا ن ولی تی وی پخش کرد فشنگه
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عه تو همون مقوله ممنوعه است پس باشه حتما دانلودش میکنم
ن تو اون موضوع ک نیست درام عاشقانست ولی خوبه ی قسمتو ببین اگ خوشت اومد بقیش
سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقهبندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم. پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
فیلم متری شیشو نیم و عرق سرد فیلم زیاد میبینم یادم نمونده زیاد سریال خانگی مانکن هم خیلی خوبه رقص روی شیشه هم قشنگ بود بازیگراش قهر کردن فیلم به طرز فجیعی تموم شد
کاربر حسنکم هستم😔گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔