2777
2789
عنوان

بهترین فیلمی که دیدید چی بوده میخوام دانلود کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1643 بازدید | 105 پست
هااااا ممنوعه عالی بود دو فصلش کامل دیدم

رقص رو شیشه فصل اولش تمام شده  اونم از دست نده 

ب وقت شام رو نمیدونم دیدی یا ن ولی تی وی پخش کرد فشنگه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عه تو همون مقوله ممنوعه است پس باشه حتما دانلودش میکنم

ن تو اون موضوع ک نیست درام عاشقانست  ولی خوبه ی قسمتو ببین اگ خوشت اومد بقیش

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
معلومه فیلم بازی فیلم دیگه ای به ذهنت نمیرسه

چرا

فیلم خوب خیلی دیدم

Old boy

Inception

جزیره شاتر

Memento

Dream house 

Amellie

Hidden face

Brave heart

Diehard

Departed

Aliied

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
رقص رو شیشه فصل اولش تمام شده  اونم از دست نده  ب وقت شام رو نمیدونم دیدی یا ن ولی تی ...

اره به وقت شام دیدم رقص روی شیشه هم تا جایی که بچه مهتاب کرتمتی سقط شد و بهرام رادان گم شد دیدم بعد کلا یادم رفت

حامله نیستم تیکر اتمام مشکلات عمده و اصلیمه 

منم کلا میونه ای با خارجی ندارم کلا ب دلم نمیشینن

منم کلا میونه ای با خارجی ندارم کلا ب دلم نمیشینن

من کلا برام فرق نداره ولی خودم سن اندریاس حتما ببین نگرشت در مورد فیلم خارجی عوض میشه

چرا فیلم خوب خیلی دیدم Old boy Inception  جزیره شاتر Memento Dream house  Amellie ...

اوه یک ماهم ساختی ماه بعد باز بهت مراجعه میکنم😂😂😂

فیلم متری شیشو نیم و عرق سرد فیلم زیاد میبینم یادم نمونده زیاد سریال خانگی مانکن هم خیلی خوبه رقص روی شیشه هم قشنگ بود بازیگراش قهر کردن فیلم به طرز فجیعی تموم شد

کاربر حسنکم هستم😔 گریزانم ازین مردم که با من به ظاهر همدم و یه رنگ هستند ولی در باطن از فرط حقارت به دامانم دوصد پیرایه بستن💔