2777
2789
عنوان

طلاق

394 بازدید | 52 پست

سلام.چن وقت میشه که شنیدم خواهرزاده م داره از شوهرش جدا میشه.خیلی ناراحت شدم شوهرش تو شرکت کار میکرد خودشم خونه دار موقع ازدواج به خواهرم گفتم اینا بچه ن از پس زندگی برنمیان گفت کمکشون میکنیم از نظر مالی دو طرف حمایت میکنن.بعد سر همین کمکای مالی شروع کردن به دخالت تو زندگی اون بدبختا.هروقت میگفتن تو زندگی ما دخالت نکنین کمکاشونو قطع میکردن.حالا اونا سر پول و دخالت خوانواده ها دارن جدا میشن به نظرتون من پادرمیونی بکنم آشتیشون بدم خیلی عذاب وجدان دارم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زندگیشون حیفه واسه دخالت از بین بره

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

آره متاسفانه خودش انقدر دخالت کرد اینا رو انداخت به جون هم

به نظر من به خواهرت توجه نکن، چون اگه از هم جدا بشن، و فردا روزی خودت عذاب وجدان میگیری که چرا میتونستم کمک کنمو کمک نکردم، بعدشم به این خواهرزاده بگو که به مادرش چیزی نگه همینو بس

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
به نظر من به خواهرت توجه نکن، چون اگه از هم جدا بشن، و فردا روزی خودت عذاب وجدان میگیری که چرا میتون ...

از طرفی از سمت خواهرم نا امیدم به نظرتون به دامادش زنگ بزنم؟

آخه آشتی دادن فایده نداره اگر مشگل مالی حل نشه

چون اگر کمک مالی ادامه پیدا نکنه به مشکل برمیخورن

اگر ادامه پیدا کنه دخالت ها شروع میشه

باید ی فکری به حال اوضاع مالی بشه که خیلی مهمه

باید دید مشکل مالی رو میشه حل کرد یا نه 

تهش هیچی نیست باور کن....
از طرفی از سمت خواهرم نا امیدم به نظرتون به دامادش زنگ بزنم؟

اگه باهاش رابطتت خوبه اره زنگ بزن و حتی شده یه جایی قرار بزار که ببینیش و باهاش حرف بزنی، پشت تلفنی آدم راحت نمیتونه بحرفه

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!