2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 52 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه باهاش رابطتت خوبه اره زنگ بزن و حتی شده یه جایی قرار بزار که ببینیش و باهاش حرف بزنی، پشت تلفنی ...

دوستم نکنه فک کنه منو اینا فرستادن جبهه بگیره زنگ بزنه به خواهرم اینا بگه؟😫

دوستم نکنه فک کنه منو اینا فرستادن جبهه بگیره زنگ بزنه به خواهرم اینا بگه؟😫

رابطت باهاش چطوره؟ حتی شده برو بیرون یا محل کارش ببینش به صورت سرزده 

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!
خودم میتونم کمکشون کنم

اگر میتونی باید ی جایی قرار بذاری که هیچکس جز این دونفر نباشن بعد باهاشون حرف بزنی

معلومه که تولج بازی و انقدر که خانواده ها  دخالت میکنن و از طرف مقابل بد میگن این دونفر هم از چشم همدیگه می افتم

منم تقریبا ی همچین مشکلی داشتم

ولی اگه بت نی با هم آشتی بدی کمک به حفظ زندگیشون کردی و این خیلی کار بزرگیه

اگه نیتت خیره شک نکن

تهش هیچی نیست باور کن....
رابطت باهاش چطوره؟ حتی شده برو بیرون یا محل کارش ببینش به صورت سرزده 

نه من 4سال از خواهرزادم بزرگترم شوهرشم از من بزرگتره.این نگرانم میکنه.منو بچسبونن بهش

نه من 4سال از خواهرزادم بزرگترم شوهرشم از من بزرگتره.این نگرانم میکنه.منو بچسبونن بهش

پس زنگ بزن به خواهرزادت و بعد به شوهرش، جفتشون رو بکش یه جایی و باهاشون بشین صحبت کن و خدای نکرده یه وقت سوءتفاهمی پیش نیاد براشون

مادرم و پدرم ، بگید چطوری صداتون کنم که برگردید واقعا بهتون نیاز دارم!

احمقانه هست اگه کسی بخواد تو رو بچسبونه بهش

چون اگر تو این نیت رو داشتی آشتیشون نمی دادی

و تشویق به طلاق میکردی  

تهش هیچی نیست باور کن....
احمقانه هست اگه کسی بخواد تو رو بچسبونه بهش چون اگر تو این نیت رو داشتی آشتیشون نمی دادی و تشویق ب ...

خدا کنه.چون از اول در جریان مشکلاتشون بودم نمیتونم بیخیال شم.همه اونایی که تشویقش میکردن به طلاق الان خونشون دعوتشم نمیکنن میگن شوهرمون از راه به در میشه.لعنت به اونایی که رابطه زن و شوهرو خراب میکنن

خانوم عزیز شما مطمئن هستید اگه این دو نفرو بهم برسونید بعدا با بچه بر نمیگرده خونه خواهرتون ؟میدونید اون موقع پای یه بچه هم در میون هست؟ وقتی زندگی به جدایی کشیده میشه حتی اگه برگردی هم نهایت مدت کوتاهی دوام میاره باز دوباره همون آشو همون کاسه ....8 سال پیش که همسر سابقم تقاضای طلاق داد فقط گریه کردم دلم نمیخواست ازش جدا شم دوسش داشتم اما حالا میفهمم چقد خوب شد که جدا شدم واقعا اون یه آدم روانی بود که هر چه بیشتر باهاش زندی میکردم بیشتر خودشو نشون میداد فقط خدا رحم کرد تو عقد بودم و بچه نداشتم حالا که خودم بچه دارم میفهمم چقد سخته بخوای از بچت بگذری یا اگه هم بچتو بهت بدن چقد سخته با یه بچه برگردی خونه پدرت.....بعضی وقتا طلاق اتفاق بدی نیست خیلی هم خوب و بجا هست من بعد از جدایی خیلی پخته شدم توی زندگی بعدیم خیلی وب میدونستم باید چطوری باشم و همسرم هم پخته شده بود بعد از جداییش حالا خیلی با همسرم خوبم و زندگی خوبی دارم لا یادم رفته چه روزهای سختی پشت سر گذاشتم ....به نظر من شما دخالت نکنید